Дискусия: Приказка за Вси светии

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. _Orchid_

_Orchid_ Стажант

Моля за проверка - предадох магическа книга в третата къщичка, но не ми се подобри нивото. ID 13100733

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Последно е отчетено използване на храна, а не на книга във 2017-10-29 17:02:45

3. _Orchid_

_Orchid_ Стажант

Благодаря! А по-рано през деня, около 1-2 часа

4. because_of

because_of Прохождащ

Здравейте! Може ли и при мен да проверите подобряването на къща1? ID 13737085

5. –divane-

В 2017-10-29 13:39:01 е подобрена на ниво 2

В 2017-10-29 17:49:31 е подобрена на ниво 2

6. ТИН

ТИН Обитател

Може би не е тук мястото да питам,но бихте ли проверили къде съм дала 10 лалогулдена ?
    ИД:28 542 457
    Благодаря предварително.

7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

комше моята стратегия май е по добра от твоята само с 3 полета съм и 2 къщички на мах и съм с 76 стъпки утре го свършвам.

8. –divane-

Последно са купени 2 сандъка с инструменти 2017-10-24 00:28:53 и 2017-10-24 00:28:50.
    Моля в бъдеще да отваряш нова тема когато не намираш подходяща, иначе рискуваш да не намериш отговор.

9. ТИН

ТИН Обитател

Благодаря за отговора.
    Извинявам се .

10. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз вече съм с 65 стъпки напред, ще го приключа. :)

[[Fermerkaa]] likes this.
  11. elei52

elei52 Кандидат за признание

Взех дърветата, а за редичката май няма да се успея. Искам да питам задължително ли е на се направи последната задача от куеста.

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Полета отвoреnи, къщички на макс, стъпки 83, едното дърво взето, мисля, че ще успея с всичко:p.
    УСПЕХ, има време.

Last edited: Oct 30, 2017
  14. baiete

baiete Болярин

Моята стратегия е с 3 полета и 2 къщички на мах и след 4 часа взимам редичката , а от клеста остават 200 бр за последната задачка. Успрх на всички !

[[Fermerkaa]] likes this.
  15. gradinar4eto

gradinar4eto Стажант

сложих редчето в небесната градина и приключих куеста, браво на мен :)

16. bubolina_8

bubolina_8 Подрастващ автор

Вчера съм пропуснала да си отворя призрачния календар и сега не мога да взема комбайна! Егати много ме е яд!А нямам толкова лалота!

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

4 полета, 2 къщички, 84 стъпки. Отглеждам растения за последната задача и за 3-ото дърво.
    Не правя вече книги, нямам нужда и от храна. Гадните котки не са никак благосклонни към мен - пари, точки, пари, точки, някое и друго кристално кълбо или фермерска монетка. Нека гладуват.

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пфу, най-сетне ми даде като награда оборче, за тинесто чудовище. Не че в момента ми трябва, ама от имане глава не боли :D.

Пума~` likes this.
  19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Здравейте може ли да проверите какво се е случило-липсва ми в инвентара-изкушаващо лакомство-а на лентата е отбелязано като получено.Мозъковите бисквитки са в инвентара.Оставям ID48359642 за проверка.Благодаря предварително

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да не си я поставил на цъкалковото пълнолунно поле?