Дискусия: Приказка за Вси светии

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Oct 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм отворил само 3 зони. 5 мисля да ме я отварям, ама засега събирам растеннието за да сио купя ужасните дървета. Взел съм 2, третото остава. Все пак има близо 100 часа. Няма за къде да бързам. Не ползвам и храна за къщите.

Last edited: Oct 28, 2017
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Аз мисля, че съм до под кривата круша-34 стъпки 3 отворени полета и 2 къщички на мах.

3. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Не се притеснявай и при мен е горе долу същото :) 4 полета отворени, 1 къщичка на макс другата до 3 ниво, в читалището съм изпълнила само първите 3 задачи :) Хубав съботен ден на всички :)

DILQNADELI likes this.
  4. 0246

0246 Обитател

Знае ли се дали днешния бонус от Рошко за +1 реколта ще влияе на луковиците и подправките?

5. .water.

.water. Обсебен

Няма да влияе.Остават ми 200 луковици и 600 лунна светлина за дърветата и 40 стъпки до реда една къщичка на макс другите две не.На обиране правя по 5 стъпки мисля,че ще успея с евента без нощно бране и кошници.

Last edited: Oct 28, 2017
    fermer4etoo1970 likes this.
  6. 0246

0246 Обитател

Лошоооо :(

7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

благодаря знам това-но като нямаш никакви животни-не показва нищо.Има други по важни неща,които трябва да помня-затова попитах тук

8. БашФермер

БашФермер Генерал

5 зони отворени, къщичите всички на макс, след 4ч реда ще е нареден, в куеста останаха да се вземат последните 3 нива за цъкалките.

9. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Напредък 54, две къщички на 4-то ниво, 4 отворени полета, куестна не съм почвал последните две задачи. :)

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Реда е обран даде Изобилие от предмети 2016, от тук насетне само ще бера награди...куеста в читалището е готов без Маршмелоу защото го имам от стръкчетата.
    Евента е с ниво "труден", но ми беше забавно , защото ме върна в спомените години назад към старата Фармерама, когато още нямаше чатни , занаяти, небесни редове и прочие...сееше се на големи полета и всичко бе много трудно ...качването на нива, събирането на точки и пенита, правенето на куести и за всичко трябваше стратегия, тънкости и хитринки...форумът бе нон-стоп пълен за да се обсъждат .... ех славни времена бяха. :)

Last edited: Oct 29, 2017
  11. DAN63

DAN63 Обитател

Е то по скоро не беше евент , а задачка-закачка , като оня , в който отваряхме пътечката...... Но за разлика от него този поне е предвиден да се завърши и без кошници , пазарски чанти и колички xDxDxD...
    пп. На мен реда ми даде изобилие от сандъци , както и доста точки от двата вида , като за закачка е повече от добре , при условие че не сме вложили никакви ресурси :)
    От временния куест остана последната задача , още две засявания и тя ще е в историята , а 'Лакомство или пакост' - в нощната градинка ;)

12. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Поздравления за завършилите ! А моето питане е - кога се отключва 3-та къщичка.Моите 2 са на 4 ниво, при 4 огворени полета.

13. Doremi

Doremi Старши болярин

Когато отвориш петото поле, наградата е достъп до къщичката.

14. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Благодаря и хубав ден!

15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И за мен ивента е в историята. Повече ми допада от другите ивенти, дето само садиш и береш.
    Не съм решила още дали правя последната задача от временния куест.
    Има време. :)

Пума~` likes this.
  16. babeto

babeto Стажант

Защо има друг играч с моя ник?Не може ли да оправите системата за да не допуска дублиране на никове?ID54354887

Last edited: Oct 29, 2017
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключих и с временния куест.

Agrafix, tani1980 and Пума~` like this.
  18. Пума~`

Пума~` Ветеран

може и да успея. Вече съм минал 52 стъпки, остават още 48, но едната ми къщичка е на макс, другите остава още малко. :)

19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма друг със същия ник.

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Извън плана - взех редичката,
    още малко и дочитам приказката...всичката :p