Дискусия: Приказка за Вси светии

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 24.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм отворил само 3 зони. 5 мисля да ме я отварям, ама засега събирам растеннието за да сио купя ужасните дървета. Взел съм 2, третото остава. Все пак има близо 100 часа. Няма за къде да бързам. Не ползвам и храна за къщите.

Последна редакция: 28.10.17
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Аз мисля, че съм до под кривата круша-34 стъпки 3 отворени полета и 2 къщички на мах.

3. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Не се притеснявай и при мен е горе долу същото :) 4 полета отворени, 1 къщичка на макс другата до 3 ниво, в читалището съм изпълнила само първите 3 задачи :) Хубав съботен ден на всички :)

DILQNADELI харесва това.
  4. 0246

0246 Обитател

Знае ли се дали днешния бонус от Рошко за +1 реколта ще влияе на луковиците и подправките?

5. .water.

.water. Обсебен

Няма да влияе.Остават ми 200 луковици и 600 лунна светлина за дърветата и 40 стъпки до реда една къщичка на макс другите две не.На обиране правя по 5 стъпки мисля,че ще успея с евента без нощно бране и кошници.

Последна редакция: 28.10.17
    fermer4etoo1970 харесва това.
  6. 0246

0246 Обитател

Лошоооо :(

7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

благодаря знам това-но като нямаш никакви животни-не показва нищо.Има други по важни неща,които трябва да помня-затова попитах тук

8. БашФермер

БашФермер Генерал

5 зони отворени, къщичите всички на макс, след 4ч реда ще е нареден, в куеста останаха да се вземат последните 3 нива за цъкалките.

sabchooo, sm0uk3r71, -helixme4o- и 6 други харесват това.
  9. johnnie75

johnnie75 Обитател

Напредък 54, две къщички на 4-то ниво, 4 отворени полета, куестна не съм почвал последните две задачи. :)

10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Реда е обран даде Изобилие от предмети 2016, от тук насетне само ще бера награди...куеста в читалището е готов без Маршмелоу защото го имам от стръкчетата.
    Евента е с ниво "труден", но ми беше забавно , защото ме върна в спомените години назад към старата Фармерама, когато още нямаше чатни , занаяти, небесни редове и прочие...сееше се на големи полета и всичко бе много трудно ...качването на нива, събирането на точки и пенита, правенето на куести и за всичко трябваше стратегия, тънкости и хитринки...форумът бе нон-стоп пълен за да се обсъждат .... ех славни времена бяха. :)

Последна редакция: 29.10.17
    -dd76-, AIDA_78, DILQNADELI и 10 други харесват това.
  11. DAN63

DAN63 Обитател

Е то по скоро не беше евент , а задачка-закачка , като оня , в който отваряхме пътечката...... Но за разлика от него този поне е предвиден да се завърши и без кошници , пазарски чанти и колички xDxDxD...
    пп. На мен реда ми даде изобилие от сандъци , както и доста точки от двата вида , като за закачка е повече от добре , при условие че не сме вложили никакви ресурси :)
    От временния куест остана последната задача , още две засявания и тя ще е в историята , а 'Лакомство или пакост' - в нощната градинка ;)

[[Fermerkaa]], Пума~`, BUTTERFLAYS и 4 други харесват това.
  12. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Поздравления за завършилите ! А моето питане е - кога се отключва 3-та къщичка.Моите 2 са на 4 ниво, при 4 огворени полета.

13. Doremi

Doremi Старши болярин

Когато отвориш петото поле, наградата е достъп до къщичката.

14. babeto-

babeto- Подрастващ автор

Благодаря и хубав ден!

15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И за мен ивента е в историята. Повече ми допада от другите ивенти, дето само садиш и береш.
    Не съм решила още дали правя последната задача от временния куест.
    Има време. :)

Пума~` харесва това.
  16. babeto

babeto Стажант

Защо има друг играч с моя ник?Не може ли да оправите системата за да не допуска дублиране на никове?ID54354887

Последна редакция: 29.10.17
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключих и с временния куест.

Agrafix, tani1980 и Пума~` харесват това.
  18. Пума~`

Пума~` Ветеран

може и да успея. Вече съм минал 52 стъпки, остават още 48, но едната ми къщичка е на макс, другите остава още малко. :)

19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Няма друг със същия ник.

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Извън плана - взех редичката,
    още малко и дочитам приказката...всичката :p

Пума~`, BUTTERFLAYS и [[Fermerkaa]] харесват това.