Дискусия: Прегръдки и плюшени мечета

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Feb 2, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Прегръдки и плюшени мечета

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

ред+предмети​
    всички осн. нагр.​
    Шоколадова роза
    8 732​
    10 360​
    Пралина
    1 416​
    1 680​

3. buba62

buba62 Главен болярин

Играя, не че нямам какво друго да правя във фермата, но то няма да избяга, а и две полета ми остават за него, сандъчето от реда май не е за изхвърляне, значи навих се.
    Приятна вечер, фермери мълчаливи!

П.П. Растения има, изскачащите ме спъват, но са добре, просто започнах с растение под 3 часа, така си бях преценила заради използваните бонуси за повече китки, има време и ще ги събера пралините, не се притеснявам.
    Отново желая на всички фермери приятна вечер!

Last edited: Feb 3, 2023
  4. riomde

riomde Активен автор

не мога да храня мечетата.

5. mushnu4ka

Здравей,
    Ще помоля да опишеш по-подробно какъв е проблемът с предаването на кутии с бонбони на мечетата.
    И кажи къде играеш - дали в клиента или в бразуър (кой)? Добре е да кажеш и каква е операционната система (Windows7, Windows 10 или някаква друга).
    Също така опита ли след излизане от играта, рестартиране на устройството, наново логване (но и изключено всичко друго освен играта и ако ползваш антивирусна програма)?
    Приятна вечер!

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Не знам при колегата проблема, но при мен е при получаване на малките награди от мечетата по 5 пъти кликвам с мишката върху една награда ще кажеш че вземам 5 подаръка а не един... Всъщност 7 пъти сега ги бройх

24 игри имам до сега Х 7 клика на игра направо си загрях мишката:wuerg::wuerg::wuerg: дразнещо е и аман от проблемите на БП

Last edited by moderator: Feb 3, 2023
    ka-linka likes this.
  7. mushnu4ka

Здравей, презареди играта и играй с минимално отворени други прозорци/програми/приложения. Гарантирано този проблем отпада (личен опит). Приятна вечер!

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Стана получи се дори ме възнагради едно мече с гулденчета.:p:p:p:pП,С-Днес пак се взема малката награда с 2 клика, но поне са два:DП.С-2 Редът взет и нареден играем за допълнителни награди, с по един клик

Last edited: Feb 4, 2023
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аааа дискриминация надушвам.Мойте пинтави мечета само две златенца ми пуснаха xDxDxD

10. .water.

.water. Обсебен

Не е дискриминация рушвет му е майката да знаеш къде на кого какво да бутнеш.С БП сме първи дружки абе любов взаимна какво да ти обеснявам... то не е и за обяснение просто извира на талази...

dedoto, DILQNADELI and ..koni.. like this.
  11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Въх завидях ти xDxDxD

dedoto and DILQNADELI like this.