Дискусия:"Празнична суетня"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Dec 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Изненада сама себе си а xDxD

2. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ми...:oops:.....o_O:oops:

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Я да чуем :pxD... Щото иначе не вярвам ;).

П.П. Ревях, че няма чатни - е, вече има. И се набълбуках с валентински саксии, но и стръкове дадоха мечоците, и вече цели 3 цъкалки. Сега ще порева, че още стискат купоните за пом. техника xD.

[[Fermerkaa]] likes this.
  4. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Искаш да ми осигуриш БАНани или БАНица за празниците?! :eek: Много мило, ама ще се въздържа 8)

Щом ревът помага...ще се присъединя! :cry:

[[Fermerkaa]] likes this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Май не помага :cry:. Стиснати мечки. Спирам им лакомствата. Да ги видя как ще тропкат хорце xD.
    А, забравих да се похваля - от загадъчните обори се сдобих с особено ценното медопроизводство. Стръковете и те не бяха първа хубост - едно ачачайру, една скоруша, едно манго ххл и две финикови ххл е читавото (от 8 и 10 бр.). Още някакви бахамски имам неизлюпени, да повтасат малко ги оставям.

П.П. Усп, ревът хвана декиш - едно купонче 12 ч. донесоха.

Last edited: Dec 23, 2015
    AIDA_78 likes this.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

Този куест е гадост и зараза! И всичките от този тип - отвратителни! Това даване на подаръци е умопомрачително - стоиш и чакаш... То бива да ни възпитават в търпение, обаче това нещо тук няма развитие, само еднообразие, скука, нямат свършване тия подаръци. Ако може, предайте на мислителите. Иначе - за графичните дизайнери - шапка им свалям - поздравления! Вече ми се развали настроението тотално и утре ако ми е минало, ще давам подаръци.

bubolina8 and iabulka like this.
  7. iabulka

iabulka Прохождащ

Точно така е. На всяко предаване пращам по една благословия на мислителите в немско. Те пробвали ли са го това предаване, преди да ни накарат ние да го правим? И да си кажа отсега - ако пак има такъв евент аз съм пас!

8. desi232

desi232 Посланик

не ми се мисли какви са наградите,а още не съм започнала да меля xDo_O

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Три от цъкалките могат да се падат от малките подаръчета, от пингвините - Любителка на сладко, от лисугерите - Плодов лисик, от мечоците - Сладък мечок.

10. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

От мен имаш награда рогца за ломски пумпал xDxDxD

11. desi232

desi232 Посланик

-.--.--.--.--.--.--.--.-:mad::mad::mad::mad::mad::mad:-.--.--.--.->:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:-.--.--.--.--.--.-как може на половината от бройките на курабиите да се появяват само два пингвина:mad::mad::mad::mad::mad:-.--.--.--.--.--.--.--.->:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

12. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Толкоз ич недей ги храни преди да имаш храна за останалите гадини инак големо чакане ш удариш.....а сетих се нищо не каза за мойта наградаxD

13. olinka_90

olinka_90 Активен автор

Понеже няма дискусия за новогодишния календар публикувам тук резултати от днешните (24-ти декември) подаръци
    Дано да ви е полезно.

ENERIDA likes this.
  14. adibobi

adibobi Напреднал

малко е досадно спор няма, но аз едновременно храня и трите на бахама, там излизат от трите по две, нещата вървят, може да е по - бавно щото мелям и за трите, но поне не чакам. Хубави празници и нека бъдем по - успешни и по - добри!

15. desi232

desi232 Посланик

нали второто животно се появява като нахраниш пингвина,аз от къде да знам че и трите ще са на едно поле-.-

Торнадо73 likes this.
  16. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Еми спри и ги нахрани вкупом като смелиш всичко :)

17. desi232

desi232 Посланик

нямам много време да храня всички гадини на куп,много тъпо са го измислили

18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Кат стигниш до мечкити са включа и аз чи нещо ма застърга стомахя xD

desi232 likes this.
  19. desi232

desi232 Посланик

вече съм стигнала-.->:(

20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител