Дискусия: Празничен пазар

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 12.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto1

dedoto1 Редовен

много малко изскачащи пълна скръб:cry:

AsparagusMintCandy, ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

сади дълги за през нощта и ще ти остават даже. Към 20-21 ч. садя моите дълги с вода и тор и сутринта засаждам растението от събитието. До сега кутиите все са ми в излишък. Без харита :) Утре ще видя от къде да те позатрупам.

п.п. Още към 6000 растения за прасчо и е готов. Реда също.

dedoto1 харесва това.
  3. koteto9

koteto9 Старейшина

от 3те полета дават максимум 50кутий е как да стане колко дълги за ноща опитах даде ми с 11 повече имам в предвит за 8 часа

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

сееш най-дългото, което имаш с вода и тор. Понякога слагам и ст

dedoto1 харесва това.
  5. dedoto1

dedoto1 Редовен

то хубаво да сея дълги ама изоставам малко с растенеито:oops: има няма ми трябват още около 12000 бр:cry:

на няколко бранета забравих да сложа чанти:eek: явно ша да е от ЕГН-тоxD

AsparagusMintCandy и .TAINNA. харесват това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD чантите са ти избягали xD Сега вади щолен и невинност и сей със СТ. Мойто егн пък ми скрои друг номер. Предадох повечето растения та разсявах като малоумна да наваксам със ст. Заложих по 44 големи и другите малки полета, насях, полях, наторих с всички торове и на два пъти по за 50 мин събрах доста. Вече съм на финала деде давай като мен. И не забравяй чантите ;)
    п.п. правя и друго. Нощем вадя плодородни и сея нещо дълго с вода, тор и СТ. Тук отива по-малко СТ. Сутринта бера, вадя малките поленца и садя китката за евента. Плодородните, поне при мен е така, дават доста изскачащи.

AsparagusMintCandy, amira и dedoto1 харесват това.
  7. dedoto1

dedoto1 Редовен

е имаш СТ а на мен кото ми останаха едни мижави 200 бр :cry:ги държа за следващото разсяванеxD

.TAINNA. и AsparagusMintCandy харесват това.
  8. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Оказа се, че нито вълна, нито хитове, нито палети, нито трюфели имам достатъчно. Къде съм спала... Сега ще гледам и тях, покрай дългорастящите. Поне растението го имам и ми остават два подаръка да опаковам и съм готова. :oops:

dedoto1 и .TAINNA. харесват това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

имам, защото ми се зави свят от колелото. падат ми се много сандъци, а от тях - много врътки. Днес три пъти опразвах обикновените врътки, а те от сандъците пак стават 99. Ако не ги извъртя, губя голяма част от тях. Та от въртенето се пада СХ, СТ, МП, тор Мими, парти билети (вече са над 200 кой да върти?) парфюми, и други разни безобразни. Та СТ събирам доста добре. Рядко се налага да купувам

dedoto1 и dedoto харесват това.
  10. kakata13

kakata13 Старши болярин

Всичко е опаковано, сега ще чакаме коледа да разопаковаме:D

elliss_bg, pepa551 и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и аз така. Опаковах, да видим как ще разопаковаме :D

elliss_bg харесва това.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Купувай от магазина с монети,аз така правя,всеки месец можеш ,да се набавиш с определено количество.

.TAINNA. харесва това.
  13. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

поиграх си малко,да идва следващото. каквото дадат тая седмица ще играя другата почивам до след нова годинаxDxD

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Никакво отказване. Играя и в делник и в празник.

15. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Най-после си събрах изскачащите, та приключих. Всеки път едно и също - два-три дена мотане заради тях само. Някак е досадно.

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  16. dedoto1

dedoto1 Редовен

определено още 300 падащи няма как да ги събера ама поне взех цъкалките някои ден може да потрябват

.TAINNA. харесва това.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ще ги събереш . Вади ХХЛ дървета и от другите с дървесна тор и до сутринта ще ги събереш.

dedoto1 харесва това.
  18. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Ти си знаеш фермата и ресурсите й , времето с което разполагаш за играта,но не е невъзможно. С малко помощ от Нас,може и да стане...

.TAINNA., kakata13 и dedoto1 харесват това.
  19. dedoto1

dedoto1 Редовен

още сутринта ги курдисах и малко обори под12ч резултата най много от поле 34 бр

.TAINNA. харесва това.
  20. kakata13

kakata13 Старши болярин

В малката ферма местя купите от поле на поле(като харитата) и резултата е съвсем задоволителен, а те са на 10 ниво и двете купи

dedoto1 и .TAINNA. харесват това.