Дискусия: Празничен пазар

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 12.12.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Ще се радваме в тази тема да споделите мнения и стратегии за евента.

Подробна информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За редичката:
    22800 букети от лалета
    1500 кутии за подаръци
    + животинки, плодчета, растения от плевнята в зависимост от избрания подарък

pepa551, .TAINNA., kismit и 4 други харесват това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Какво е това Изобилие от ТТО?

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

scaregrowII харесва това.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Или да използваш възможностите на браузъра за търсене в дадена страница, за да не се луташ.
    (За Модзила, Chrom - Cntr+F)

scaregrowII харесва това.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Благодаря за безценните съвети, но все си мисля, че просто межеше някой да отговори, вместо да ми се обясняват елементарни неща, като къде и как да търся. Все пак не сме хванати от гората...

Погледнах в комшийските форуми, ТТО би трябвало да означава ТрТО, така че не е зле някой да вземе да коригира инфото.

Последно редактирано от модератора: 12.12.18
  8. Кобрелия

ТТО и ТрТО е едно и също - тропически точки опит, не е трудно да бъде разбрано и имам чувството, че вече се заяждаш. Учтиво те моля да не го правиш!

9. sco

sco Майстор

БП продължават да тестват прага ни на търпение. Всеки следващ куест изисква повече е повече ресурс. Докога ще продължава това ???

10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Странно, едно и също нещо, а се изписва по два различни начина. Ще го имам предвид оттук нататък... Това с чувствата е много субективно. Ако съм нарушил правилата във форума, можеш просто да ме санкционираш.

11. Кобрелия

Знам какво мога и докъде да стигна, благодаря! Мисля, че няма никой хванат от гората, тъй че да не си разваляме деня за елементарни неща!

12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Благодаря за отзивчивостта и разбирането! Оставам с надеждата, че тук е мястото за въпроси, когато нещо не е ясно, а не обикалянето по чуждите форуми. Желая хубав и усмихнат ден!

13. Кобрелия

Отговор на въпроса е даден, съвсем културно и отзивчиво, а всеки е свободен да посещава, които и колкото форуми желае:)
    Желая ти спорен ден!

14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Мислех, че приключихме... Отговорът уви, открих сам. Търсенето на "Изобилие от ТТО" или само на "ТТО" в предложената страница дава резултат "0". С всички браузъри, по всички възможни начини.

15. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Кобрети бе възпитана,аз ще ти го обясня направо !

Ако играч на твоето -Голямо ниво, които киснене по 24 часа във форума, не може да разбере толкова елементарно нещо.То причините за това са само две: Или среща огромни трудности с разбирането на това,което чете.Или,само търси ,къде и с кого да се заяде.Да се заяде....Дребнаво и без никаква фантазия.....И това не е за първи път! Да си спомняш,какво ти отговори Диването за едната буквичка,която бе сгрешена в инфото и нямаше никакво значение за разбирането му? Ще ти припомня: " Когато държа детето с дясната ръка е една буква,когато го държа с лявата е друга" Да си спомняш,какъв уникален въпрос сътвори към mushnu4ka наскоро в една тема : " Да разбирам ли,че Стикера може да се поставя на пълнолунно поле" !? xDxDxD

Прозрачен си и предвидим до болка.

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Щях доста да се зачудя, ако беше пропуснал момента да се появиш с поредния психоанализ. Знам, че всичко разбираш, че всички сме ти кристално ясни, за което мога само благородно да ти завиждам. Благодаря ти от сърце, че ме светна кой съм! Щастлив съм, че съдбата бе така благосклонна към мен и ме срещна с уникат като тебе! Изпадам в ужас при мисълта, че за едното чудо можехме да се разминем и да си отида от тоя свят неосъзнат. xDxDxD

17. bubolina8

bubolina8 Комисар

Темата съвсем се разми!Стига бе хора празници идват,бъдете добри!

18. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Връщане към темата. Може да се прави три пъти един и същи подарък, нали? Не прочетох в инфото за такова ограничение, а и не си спомням от предното издание как стояха нещата.

19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да, може и трите да са ти еднакви. Правиш това което най ти върши работа.

bubolina8, kakata13 и Dionys харесват това.
  20. jivkaconeva

jivkaconeva Прохождащ

какви са тия червени панди знае ли някой за утрешния куест-празничен пазар