Събитие Дискусия :"Празненство с фондю"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 19.2.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

оооооо ясна е работата и толкова не си изкарал:pxD

2. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

При мен отдавна не беше прескачало така:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

milena7004, jundra, pigi102 и 3 други харесват това.
  3. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

Бравуссссссссссссссс:pЧестити да са ти;),аз нямам тоз късмет ,ама несмятам и да се пъна вече xDКот такова ,сега ще си възвръщам животинчетата ,че май само ги прахосах:D

4. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

В последният момент реших, че искам реда :D олекнах с 3 милиона и половина, но пък посъбрах още супер храна от задачите. Купоните също бяха на ниво. От ББ не ми се падна кой знае какво, а изхарчих над 800 супер храна общо. (не селектирах мишки) Но аз съм инат и продължавам :D

5. emcho67

emcho67 Подрастващ автор

Здравейте, моля да проверите защо не са ми начислени 2 предмета Натисни UUDDLRLRBA и Ангард, с които да си активирам реда, завършил съм евента. ID: 5720477 Благодаря предварително!

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нещо си им баелаxD, ще се записваме за уроциxD.
    Поздравления, при мен такива екстри не се получават.

7. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Виждам всички предмети поставени на реда

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цъкалки 1х2 на редичка с цъкалки 2х2???

9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Сигур е барала чужду да има толкоз късметxD

10. jundra

jundra Професионалист

11. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Хммм сбъркала съм животинския ред, на този са сложени:
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/2257/page-4#post-47263

mushnuk харесва това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Младо, всичко може да направиxD:p.

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Постоянните куести със сирене и селектирани мишки са вече в играта.

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

И двойно звезди дават като награда за селекциите на мишки:)

15. milkoga1

milkoga1 Господар

И цените на селекциите хвръкнали до небесата...;)

georgiev и lion8080 харесват това.
  16. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Що ми се струва ,че по много тарикатски начин БП си прибра храницата ,която така щедро раздаде кралица-маймуница с този миши бейбибум. От отзивите пък и при мен доста време ще трябва да възстановяваме загубите си - повечето играчи де, защото все пак е имало и доста късметлии.

лудакрава1 и mi6elina84 харесват това.
  17. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Дал бог, взел богxDxDxD

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Резачка имаше и преди карнавала. На мен ми дойде екстра многото супер храна защото имах възможност да правя селекция по един начин за който ходи много супер манджа. В крайна сметка от кралската манджа се сдобих с две Шийли, /които превърнах в розов кучкарник/, Дива гъска /която е кът на моя пазар, да не казвам, че хич я няма/, Мишка космонавт и Компютърен специалист, Мнооого Мускетари + червен обор за мишоци, 8 лабораторни, едно брадавичесто прасе/което продадох за 2 милиона и още други които също отидоха на пазаря. Изкарах 25 милиона, които се превърнаха в още една Шийла /пък тя на свой ред стана на -15 лалогулдена/ и три гъски пътешественик. Разбира се и наградите от куестите взех - временния и постоянните /от парти врътки - една пуйка граничар и бобър зъболекър/. Не изхабих всичката манджа има и за следващия бейби - бум - това всичкото е заради многото с. манджа. Супер храната е пари, лалота и пенита, а парите дават възможности...

Последна редакция: 29.2.16