Събитие Дискусия :"Празненство с фондю"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 19, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И на мен не ми върви по ноти,
    но от две грозни Мопи
    две Шийли си докарах
    и розов обор си издокарах...:p

mushnuk likes this.
  2. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

Супер сте от БП. Можеше и по-мини да е този Бейби бум. Ми трябваше да го пуснете само за час и то 03:00 до 04:00 през нощта.
    Ама да не ви се бъркам, вие си знаете. Продавайте си кошниците, икономиката да не куца.

MARV3000 likes this.
  3. p_janeta

p_janeta Старейшина

Не се ядосвай, през почивните дни ще пуснат нормален.

MARV3000 likes this.
  4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Муши,че то тоя пуяк ти е излязал платинен - 28 000 000 и кусур отгоре

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми то и да го купя няма да е по-евтино - а и предлагане няма, танцуващата пуйка вчера се предлагаше за 15 мил., прави сметка. Със сигурност над 25 мил. не ми е излязъл.

6. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Е да, то пък нали и диваци наи-малко ти е давало , пък и някой танцьорка ако се падне - направо си отива на далавера:)

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами веднъж ми прескочи до танцьорка, достатъчно беше. Но друг път от това количество 2х ми е прескачало. Но аз си бях доволна. Мисля, че това е най-важното. Който може по-лесно и по-евтино - халал да му е, при мен така се получава, така действам.

8. Галфон

Галфон Кандидат за признание

най-доброто за днес

9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ударих кьоравото xD

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да ти е честит!
    Нямам нищо против да го продадеш за максимално възможната цена при нас в момента :p:p:p.

П.П. Не можах да се стърпя и да си опитам късмета по-начин, който избягвам да прилагам. Ама може би защото се бях примирила, че ще гризна дръвцето, късметът ме споходи:

За този ББ, даже за този месец, спирам да си играя със съдбата при селектиране.

Last edited: Feb 26, 2016
    jundra, ENERIDA and desi232 like this.
  11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

В момента цената е много ниска и няма да продавам по- голямо от мускетар , даже ми минават мисли за розово производство на сиренце.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И правилно, а на мен и мускетар ми свиди да продам. Доста дебнах и купих някой мускетар докато станаха 500 хил. От там насетне ни бих продала, ни бих купила. Но всеки знае себе си. Аз слабост към розови обори и производства нямам, нямам твоята дилема. А и се закачах за компютърната...
    :);):)

13. desi232

desi232 Посланик

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ами сега продавам мускетари, като ги хванах на 0,10 на 840 000 не е зле.

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И на този ББум няма с какво да се похваля:mad:, опитах всички животни, прилагах всичко научено във времето, но уви, не прескача и не прескача:mad::mad::mad:, доста храна изхабих, и животинките си заминаха, сега да запрятам ръкави и да възвърна загубитеxD.
    Успех на всички!

16. 6ooko6

6ooko6 Прохождащ

17. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

И при мен дърво този път,от толкова опухана храна това ми беше най-големия скок:mad:.

18. xari_myri

xari_myri Ветеран

xDxDxD

19. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

Айде кат са хилиш дай да видиме твойте постижения 8)xD,дали има и 2 прескока ми е чудно:D;)

20. xari_myri

xari_myri Ветеран

xDxDxD