Дискусия: Поредица от куестове „Зимна приказка“

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Dec 2, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ka-linka

ka-linka Пазител

335 къщурки още ми трябват за третия ъп, като гледам времето, може от утре да мина на обори само на Бахата. От останалите задачи - каквото мога. Бера оборите по 3 пъти на ден, но си нямам много харита, та не излизат на 100% къщички.

dedoto and .TAINNA. like this.
  2. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Трите ъпа са взети.Още три бранета на бахата и куеста е приключен:music:.
    Май ще трябва да чета раздел официални известия,че кода за коледния бонус докато го видя е изтекълxD.
    Играта си е игра но са празници,обърнете внимание на най близките си!
    Весели Празници! :D

Last edited: Dec 27, 2019
  3. choko_59

choko_59 Знаменитост

събрах къщичките.не беше чак толкова сложно.само дето се вайках толкова.

kakata13, .TAINNA. and dedoto like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

вчера затворих и тази страница. Сложих чувала за стотинките. Много къщички останаха, много захар, много хрупане пада :D

5. arseniq1

arseniq1 Обитател

Без да си давам никакъв зор задачата...от два дни играех само с полето на бахата там има коали....в другото гледах котки жълти...останаха 2 задачи ама не са ми толкова спешни,но имам време...взех и основния трофей като цяло съм мн доволна не съм се напъвала грам за да минавам задачите...Благодаря за хубавите подаръци весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички:):inlove:

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Само за статистиката имам 920 излишни хрупкави къщички до тази сутрин. Весело посрещане довечера на Новата 2020 година!

.TAINNA., arseniq1 and kakata13 like this.