Дискусия: Поредица от куестове "Завръщане в миналото"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mechopuh78, Jan 9, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. стефи_27

стефи_27 Подрастващ автор

Благодаря:):)
    Приятна вечер:):)
    Накрая ще видя колко не ми достигат и ще си ги наваксам от реда:):)

mushnu4ka likes this.
  2. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Мале, мале....взе че ми се пръкна мравчица.....ех ех, сега и ако от реката, дето минава през фермата доплува и риби кутии, комплекта ще е пълен :)

Нищо няма да разбутвам на острова, На водопадите - дървета, на плантацията и дъждовната гора - от всичко - дървета, обори, производства и растения...по 60бр да падат от 3те места, с 2 пъти косене трябва да се съберат...

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

мерси диване ще берем още веднъж ко да правим :cry:

.TAINNA. likes this.
  4. bubolina8

bubolina8 Комисар

И аз ги ъпвах снощи и сега гледам че дава само по едно!Другото ми седи в менюто :inlove:,защо не се е ъпнало?
    9лг едни цайси ли са?

dedoto likes this.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Само мога да предполагам защо - по-бавен интернет, бързо излизане от играта и др.под.
    Да, 1 цайси бяха 9 лг. 2 - 17. (Предай обаче колкото имаш и плати само са недостигащата бройка.)

bubolina8 likes this.
  6. bubolina8

bubolina8 Комисар

Чудя се струва ли си да плащам за тази сова,интернета ми беше бавен!

7. mushnu4ka

Ти ще си прецениш можеш или не можеш да си го позволиш.
    (Но и с 1 ъп по-малко пак ще имаш +% точки, да, по-малко, но все пак ще имаш бонус.)

bubolina8 likes this.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключени и четирите куеста с всички задачи. Даже останаха очила, тотеми и картички.

dedoto, .TAINNA. and ka-linka like this.
  9. The.Farm

The.Farm Болярин

Още 5-6 часа и го приключвам. 115 тотема ми остават. Това сагуаро върши чудеса... 170 бр. от поле, докато от тъпите дървета само 65 бр. Нищо, чукча си отмъсти, чукча подготвен....

.TAINNA. likes this.
  10. choko_59

choko_59 Знаменитост

досвидя ми да си махна яванските ябълки от двете полета и резултата е налице по 60-65 тотема от поле а от половин поле сагуаро -80.даа ще ги направя пак но ще разбутам всичко.ще си закача една обеца на ухото за в бъдеще.

SKATAVKATA, dedoto and .TAINNA. like this.
  11. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Оше 50 тотема и приключвам.А за последния ъп, аз не съм сигурен дали да го слагам.Без него +50% за пет часа при ставаща цъкалка на всеки шест,това си е оферта.;)
    Докато с последният ъп +60% за 8часа но цъкалката ти е след 24часа.

12. mushnu4ka

Ами ти си знаеш кое ти носи най-много точки и през какъв интервал. И си преценяваш кое е изгодно за твоята фермичка.
    (В момента най-добрите цъкалки, които са и източник на доста точки, са с бране веднъж дневно.)

gimitko and .TAINNA. like this.
  13. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

Здравейте, ако може да помоля някой да ми прати някое тотемче че за 10-15 май няма да си взема ъпа
    пп: Успях, благодаря на всички

Last edited: Jan 14, 2020