Дискусия: Полярно парти

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Dec 7, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря!

Bamze likes this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Най добре с мигновенно поникване,от 44 полета изкачат по 44 броя от трито вида изкачащи.
    С 200 супер тор си набавих всичко което не ми достигаше.

tanyamery and Bamze like this.
  3. Bamze

Bamze Главен болярин

Само да напомня, че другият вариант освен мигновеното поникване, е селектирането./за тези, които не могат да правят мигновено поникване като мен/.Пробвах го и дава добри резултати - от 132 селекции даде 116 изскачащи, съответно - 69 конуса и 47 сламки. Вижда ми се прилично.
    Късмет с изскачащите!

-niksan-, milena7004 and tanyamery like this.
  4. ka-linka

ka-linka Пазител

Я да се подредя и аз при недоволните. Защо ме карат сега да избирам - 4 Пиколо и Ледоразбивач или 5 Пиколо! Май клоня към първото, ще видя. Цъкалката е примамлива с тези си параметри.

5. staneli

staneli Старши болярин

Въобще не се чудих :). Ледоразбивачът беше първото нещо, което взех от магазина, а после и 4-те Пиколо. По-добре така, отколкото още един Мечо xD, a пък и токените си взех, останаха 182 монетки за нещо друго ;) .
    Пробвах на една малка ферма с дървета - шансът за падане на сламки от тях е доста по-добър, отколкото от растения, та на който са му кът СХ и СТ, може и дървета да бучне.

6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

взех морските тюлени, ледоразбивач, 4 пиколо, токените и с останалото едно СТ и 2 мими. Останаха 2 монети подарък за БП xD

ka-linka likes this.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сутринта съм спрял да сея до сега още колко растение щях да имам и колко звезди да взема:cry:

8. tanyamery

tanyamery Адмирал

И при мен за набавянето на сламки, помогнаха дърветата.

Bamze likes this.
  9. buba62

buba62 Главен болярин

Най-сетне и това е приключено, проточи се, но не ми се хабеше супер тор или бонуси.
    От сандъците Пиколо ми се падна Подаръчен пакет, предоволна съм, другото не е много интересно, но лошо не е, няма Термални... или Вълшебно дърво или Моята Мечо.

Last edited: Dec 13, 2021
    nasko9898 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.