Дискусия: Подарък и Търговия 2018

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Пиши ми на съпорт, ще видя какво мога да направя.

tani1980 харесва това.
  2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Имам розово прилепно гуано, ако те интересува ника ми е същият - пиши на лично

3. niko578

niko578 Подрастващ автор

Здравейте, имам 3 розови производства, сребърно дърво, носорози, както и много още каквито и да са дървета, обори или цъкалки. Търся кестенови фигурки, харита и розови производства.

4. tani1980

tani1980 Полубог

писах :)

5. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

да Тони,много благодаря,как да се реванширам,поискай си нещо,стига да го имам и отново благодаря

6. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

-------
    Обърках фермата от която писах, затова го изтрих xD. Трябва да е пристигнала вече, заедно с едни розови бобърчета.
    Не искам нищо :)

7. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

и бобрите пристигнаха-много,много ще си ги гледам и цъкалката,от сърце благодаря за подаръците

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

кои кестенови ти трябват?
    пиши ми във фермата, никът ми е същия като тук

.TAINNA. харесва това.
  9. БашФермер

БашФермер Генерал

сърцето на мама го мернах в системата, ако ти се разделя с 10 харита за него бягай на пазар 13 го има ;)

.TAINNA. харесва това.
  10. -dd76-

-dd76- Редовен

На 5-и пазар го има за 7 Харита:p

11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

хари за това не давам но кестеноф фермер ще дам един за това сърце или за кокошка валентинка. .....П.С- остават ми 38 дървета папагалска перушина да събера и ще запълня и кристалните водопади и то без да ми е било цел

.TAINNA. харесва това.
  12. БашФермер

БашФермер Генерал

то тва е егати тъпото сърце, нищо не дава, просто декорация е, но е много рядко и е с висока колекционерска стойност, в старата си ферма го имах и помня, че на първата търговия взех луда бройка кленове ххл за него, тогава нямаше с какво да се вдигат нива, единствено с дървета, нямаше благинки като сега.

.TAINNA. харесва това.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

ами пусни предложения в системата

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

на 10 ти пазар няма нито едно от 2 те пробвах

.TAINNA. харесва това.
  15. БашФермер

БашФермер Генерал

ми обикаляй другите, аз играя на всички. минавам ги по 1-2 пъти на ден да видя нещо ново и интересно появило ли се е

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

ей сега преди малко не помня на кой пазар беше ама имаше кестенов за едно розово производство за бижута. на всякъде искат майка си и баща си за него, а там за един обор, ама моите бижута ги размених и нямам. докато пиша на някой да му свърша работа и го взеха, буквално за 2 мин изчезна.

.TAINNA. харесва това.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

същото е и с кралската палмичка, доста харита се вземат с нея

.TAINNA. харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

давам една цъкалка сърцебиене за 5 дървета папагалска перушина ако някой изяви желание нека ми пише в играта

19. БашФермер

БашФермер Генерал

то има много такива редки ама всичко съм ошмулил още преди години от старите ферми. ония тъп хамстер роси що харита съм вземал за него, имах половин градина от него, а го търсеха като луди, сега гледам и с него се е наводнило.

.TAINNA. харесва това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

не съм свъртала никога някакви такива цъкаля, виж някое дърво от тоя род имам (напр. нектаринка ХХЛ, гинко ХХЛ), ама не бих ги разменила сякаш за нищо. че донакъде ги разбирам колекционерите, ама само донякъде

.TAINNA. харесва това.