Дискусия: Подарък и Търговия 2018

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

давам амброво дърво 1бр за зеле без мозък 1бр
    ако някой иска да пише на ЛицетоХ

2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

давам 1 нека да поспя за 10 дървета папагалска перушина

3. БашФермер

БашФермер Генерал

дай едно зеле за амброво, после го шатни за дървета в системата....аз дървета не събирам

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

и едно не остана иначе с него добра зделка става [​IMG]

Пума~` харесва това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

10 харита за 65 може?
    ама все пак трябва да си помисля,да ли да не бъдат 20 харита за 65 дървета:p:p;);)

6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз тия 65 броя ще ги събера и без да дам и едно хари но не ми се чака 3 дена комше

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

търпение му е майката;);)

8. daniandd

daniandd Кандидат за признание

цъкалката джойстик може ли да се разменя или подарява

9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

60 вече а не съм преглейдала сателитките голям алъш вериш с тоя магеланов бук 1 към 5 се разменя но и той ми превършваа останаха 2 за къдем само

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

аз събрах към 100 пера;)

Пума~` харесва това.
  11. Пума~`

Пума~` Ветеран

я сподели как, че ми трябват :D

12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

А аз 300 но ми трябват още 60 :cry: а изцяло този пит съм събрала малко над 100.../ Пума на нашия пазар е вървежен магеланов бук досега и едно хари не ми се наложи да дам нито фермер за тях само магеланов и зеле без мозък и китайска ягода но при мен вече се убраха почвай ги и ти П.С току що влязох в една сателитка и едно перо разменено за сладък кестен залагаш къвто талаш имаш Виж пума заради теб снимах [​IMG]

Последна редакция: 19.5.18
    Пума~` харесва това.
  13. pineapple87

pineapple87 Майстор

Търся победа на леда. Пишете на лични, ако предлагате.

14. Пума~`

Пума~` Ветеран

пуснах розови мечки и жаби, ама не ги взимат. Пускам ги за по 10папагалски :)

-niksan- харесва това.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

пройзводствата им пусни пусни и гинко, тис, амброво, магеланов, маска бахама, това се търси сега

16. panairi

panairi Стажант

Търся: тис, амброво, магеланово, дъждовник, папагалско дърво (оказа се че съм ги раздала всичките), китайска ягода, клокочка, помело

Предлагам: розово езеро за патици, краварник и козарник - неонов, свинарник и котки - розови, розов кошер, пауни розови, розови хамелеони, розови магарета, 1 дегустатор на грозде, Към небето, митичен цербер, разходка с пони, праскова ххл, златно дърво, гинко, бреза ххл, лимонено ххл, черна върба ххл, солно ххл, скоруша и мушмула ххл, ракитник ххл; индийско орехче и капок ххл, огнено и хинап ххл, кашу ххл, тигри и жирафи, розови панди и камиларник розов,
    ник panairi_kasiopea

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

китайска роза за розови пауни
    има ли сделка?

18. panairi

panairi Стажант

има, има :) на кой ник да пратя но нали китайска ягода имаш предвид

Последна редакция: 19.5.18
  19. elei52

elei52 Кандидат за признание

Търся магеланов бук, амброво, тис, китайска ягода, не знам дали се разменя сребърното, и то ми липсва

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Останаха само кристалните водопади да запълня, е има малко и за тях де :p:p:pпочти 200 броя комше налових аз [​IMG] [​IMG]но тук бая трябва да се потрудя сега ми бе преоритет бахама[​IMG]

tani1980 и Пума~` харесват това.