Дискусия: Подарък и Търговия 2018

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Още една искаш ли?

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Я не се излагай и ти.

3. БашФермер

БашФермер Генерал

дай, да го карам наведнъж, че много профил, много нещо кога ми трябва една не мога да изровя, а имам поне 100 >:(

ама и двамата си кажете какво да връщам, така не обичам

4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пиши ми, че така ми е по-лесно. Мога и 2-3 да ти изпратя, имам достатъчно.

5. БашФермер

БашФермер Генерал

една ми стига, тва ми е ника ЛицетоХ
    ама кажи какво си търсиш, имам от всичко
    мерси

6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Би трябвало да е готово.

7. mimi

mimi Подрастващ автор

търся жаба спасител
    никът ми е nedii

8. БашФермер

БашФермер Генерал

за тези, които са играли куеста със зайчетата за песента на омара и жабата спасител, пуснали са и малката цъкалка за подарък - сърцебиене, да си ги метнете и тях :)

-dd76- likes this.
  9. dqvola_20

dqvola_20 Стажант

търся пинята разбойник,ника е същия.

10. kismit

kismit Активен автор

Здравейте! Търся сребърно дърво и дъждовник, ако са разрешени за ПиТ. Който има и желае да ги размени, нека ми пише на слънчево_настроение какво търси. Ще мога да отговоря в неделя вечер :)

11. bilq76

bilq76 Познавач

търся розови производства- гуано, пух, езда,лепило и ветрила от фермата и бански и фъстъчено от острова, както и хари някой ако има нещо за размяна да пише какво ще иска

12. sa6etobg

sa6etobg Прохождащ

Търся клокочка. Ако някой може да помогне, нека ми пише какво иска в замяна.

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Имаш, не искам нищо.

14. .poli78.

.poli78. Активен автор

Търся дърво - Топче от амброва гума и Листо от тлеещ бук, както и дъждовник, пишете какво искате в замяна - ID 38270804

15. daniva76

daniva76 Напреднал

Тююю. от месеци чакам ПиТ, за да си прехвърля от сателитките бръмбара-рогач, листвениците и звездните ябълки и те да не са разрешени - срамота. Нищо, че чакат за следващата ПиТ. От останалите ми липсват: охлюви, дъждовник, як, лъв и колибри. От дърветата - амброво, стайна ела и помело. Не знам дали всичко от изброените е разрешено... Ако някой има от тях в излишък - готова съм да се разделя с някои розови и червени производства :)

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

метнах ти едно помело
    (ако имаш някое излишно сандалово ххл - ще го приютя, друго не искам и не ми трябва)

17. tani1980

tani1980 Полубог

Търся амброво, помело, дъждовник, дива антилопаи як, за който не знам дали е разрешен. tani4ka1980

лудакрава1 likes this.
  18. pepa551

pepa551 Анализатор

Помело мога да ти метна
    >антилопа и дъждовник - не са разрешени

tani1980 likes this.
  19. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Пиши ми на лични утре .Ника е същия .Обещала съм ти :p

20. .water.

.water. Обсебен

Имам Харита за даване търся само и единствено Нека да поспя .Едно Хари за 2 цъкалки.

лудакрава1 likes this.