Дискусия: Подарък и Търговия 2018

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 7, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Търся този стадион-долния.

2. cveti762

cveti762 Стажант

някой да има лек глад и за какво би го разменил

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD ех, че дизайнерско си го оградил :p

Писах ти на лични :)

.TAINNA. and milkoga1 like this.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

Така по добре ли е? xD

Търся този стадион-долния.[​IMG]

5. БашФермер

БашФермер Генерал

мммм чудесно се получи с тези зайчета, напълних си и 4те полета на бахама с тях :D ще се качват бързо нивата и без това нищо не гледам там съществено поне да катери

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Търся кукувича майка2,обелиск,котка свинкс,и пустинен мираж за запълване на редовете който има предложения нека ми пиши на лични

7. Пума~`

Пума~` Ветеран

сложи ги в фермата и си в топ 10 xD:p

.TAINNA. likes this.
  8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За първи път ми вървят сделките...благодарение на куеста с зайчетата .... 6 Харита взех и няколко от колекционерските цъкалки.
    Сега давам Хари Кравайчето за някои от старите цъкалки, ако някой е навит да пише. Това са офертите:

9. seduction12

seduction12 Младши експерт

Някой да предлага розови кукувички ?

ПП: Мога да дам розови пауни за тях! :)

10. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Помощ! Трябва ми ваната на Клеопатра. Не се предлага при мен. На работа съм и ще изпусна ПиТ:(

11. БашФермер

БашФермер Генерал

бил съм там, нищо интересно, а и на къде да качвам във фермата, ако направят нови нива може, иначе ще катеря бахамата, а във фермата ще се берат само секвои.

.TAINNA. and Пума~` like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря на Пума, *NELI*RUMEN*и Ерато за помощта с цъкалки. Остана да намеря гледане на мач, ама друг път :D

Пума~` likes this.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря ти от сърце :D

14. БашФермер

БашФермер Генерал

предоволна търговия, нека качването на нива започне :D одеве обрах без редове, без 100% от любимци и без никакви неща от занаятите и направих 35 милиона точки, утре с всички екстри ми е интересно колко ще отчете

15. Doremi

Doremi Старши болярин

На кое ниво си на бахама, ако не е тайна? Интересно ми е за колко време ще минеш новите. Много хубаво си се обзавел, честито! Страхотна инвестиция.
    :)

Пума~` likes this.
  16. БашФермер

БашФермер Генерал

ниско ми е нивото там, изоставам и затова набавих цъкалките да наваксам. вчера минах в 392, днес обрах и съм в средата на 393. утре с всички екстри може и 395 да стане.

Пума~` and Doremi like this.
  17. Doremi

Doremi Старши болярин

Е тва ше е голям кеф. Имаш си ускорител. Като пуснаха новите нива, зарязах бахама и ми мина желанието да бързам. Ама сега малко ми се връща.
    :)

18. tani1980

tani1980 Полубог

Искам да БЛАГОДАРЯ от сърце на всички, които ми помогнаха да си намеря нужното. :DНай-вече на на Дядо Коледа, който просто е съкровище и винаги ми е помагал. :inlove: Също и на тези, с които разменяхме за тяхната коректност. :)

Пума~` likes this.
  19. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз да благодаря на всички с които търгувах. Големи благодарности на BUTTERFLAYS и *bluesummer* за хубавите подаръци.;)

20. БашФермер

БашФермер Генерал

с тия цъкалки голямо бране на точки. в неделя вечерта бях 392 ниво днес след няколко часа като обера ще съм вече 400, за има-няма 3 дни.