Дискусия: "Подарък § Търговия"февруари 2017г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 2, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Някой търси ли розови обори?

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Но все пак не е най-добрата в момента. Весели фенери е по-добра. Но дали се намира? (Ама и аз съм почитател на балон експресите xD.)

Неееее xD. (Но не бих отказала втори розови котки ;).)

маринката74 likes this.
  3. tani1980

tani1980 Полубог

Последни минути скъпи фермери, часовникът тиктака...

4. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Е, при котките е сложно - нямам. :)))

5. Пума~`

Пума~` Ветеран

последни минути, сега е момента за добри сделки, напред фермери :D:D:DxDxDxD

pumichka20 and pigi102 like this.
  6. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

имаш поща

7. tani1980

tani1980 Полубог

Изтрийте си предложенията от системата за по-сигурно.

ПП край, свъши....:cry:

8. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Много ти благодаря:D

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Изтрих си последното останало предложение, предпочитам да го направя.
    На всички благодаря за добрия алъш вериш.
    За мен този ПиТ беше доста успешен.

10. sco

sco Велик майстор

има и по-добри, но с уговорката, че градината се обира два пъти дневно /все пак имаме и др. задължения

11. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря на всички, с които си писахме и разменяхме, на всички - които помогнаха и бяха така услужливи.Имам страхотни съседи, на които също благодаря. Благодаря за честността и доверието, те нямат цена! :inlove:

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Коя е по-добра от Весели фенери? (Да, за 2 обирания дневно става въпрос.)

The.Farm likes this.
  13. sco

sco Велик майстор

проблемът с цъкалките с време 12 ч. е, че трябва да си като швейцарски часовник/което е трудно изпълнимо/. Т.е. ако по някаква причина обера в 20 ч. вместо в 18 ч., това означава, че на следващата сутрин в 6 ч. няма да мога да обера, с което времето се удължава на 24 ч., а това съществено намалява ефективността.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Това никой не го оспорва.
    Но и други неща в играта са с 12 ч. растеж (редички, дървета, домашни любимци). Т.е. нещата се въртят около 2 големи обирания дневно през 12 ч. Или имаш време и си възможно най-ефективен, или не. Все пак играта е за запълване на свободното време.
    А и говорим чисто хипотетично/теоретично.
    :)

nefertiti and lyd_s_motika like this.
  15. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Има още една възможност, но трябват много усилия и малко късмет - десетчасови цъкалки. Е, точките са малко по-слаби, но спокойно си береш по два пъти. Последните две години излизаха добри от този вид.

nefertiti likes this.
  16. sco

sco Велик майстор

Абсолютно съгласен съм, затова първоначално написах, че има и по-добри цъкалки. Защото играем реално, а не хипотетично.

17. FirePenguin

FirePenguin Подрастващ автор

Вероятно това не е точната тема да питам, но не ми се прави отделна тема за простичкия ми въпрос. Какво е титориум? Явно ще има ъпдейт по него утре и затова се чудя... :p

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Че и аз играя реално.
    :p
    Ръководство за начинаещи.
    Помниш ли като се регистрира в играта как трябваше да посееш няколко семенца пшеница, да наториш, полееш, да видиш откъде се купува дърво, как се мели храна - ей това е туториума на играта.

FirePenguin and pigi102 like this.
  19. FirePenguin

FirePenguin Подрастващ автор

Аа, аз го знам като "Туториал" от други игри. :D
    Благодаря все пак за пояснението. :)

20. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Кога моя сестра Мъдрият мустанг говори и поточета в прерия утихват! Дълго перо искал само да каже, че негови XXL-елове често стоят необрани нощем и той счупил много мотики, и прежалил сума бизонски кожи, за да събере бързи цъкалки.[/QUOTE]

Thread Status:
Not open for further replies.