Дискусия: "Подарък § Търговия"февруари 2017г.

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 2.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. p_janeta

p_janeta Старейшина

Информация, за тези които търсят кестенов фермер : на 22 пазар се предлага срещу 6 Харита

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

и за две харита го имаше на други пазари.За мен всеки да пуска оферти различни пък не се знае кой какво търси и с какво е склонен да се раздели.
    Аз например улових няколко луди сделки.Райската ябълка ХЛ даже я купих от магазина не че ми трябваше Бъз ама що пък да изпусна сделката xD Без им.png

tani1980 харесва това.
  3. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Нямам я тази цъкалка,нещо друго искаш ли?Не мен ми остана само да намеря супер зарят и скоклива торта.

4. tani1980

tani1980 Полубог

Ако не ти е проблем да ми го вземеш, ще ти върна двете харита.

5. Пума~`

Пума~` Ветеран

при мен имаше 1 кестенов фермер за 1 хари :Д

6. tani1980

tani1980 Полубог

На кой пазар си?

7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

при мен го даваха за розов обор за котки но докато го махна от полето за да ро разменя някои го бе взел за жалост

8. Каспаретка

Аз го взех за друг играч,на който му бе развалена редицата.Иначе ако мерна ще те имам предвид.

9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

а ти ми го размени за 4 :D:D:D

10. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз дори не знаех, че ти си го взела. Просто исках да направя далавера :) После като погледнах, гледам моята съседка го взела :D

11. Каспаретка

е то и за 15 харита го има нанякъде

12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

на 10 сме и 2 мата наи скапания е маи

13. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

няма проблем аз ще го разменя за 8

14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз улових 2 - кестенови фермери за поо 2 дървета кървав драконов и златен дъжд но пазара не съм сигурна

15. Пума~`

Пума~` Ветеран

дано, пожелавам ти късмет :D :D Аз като начинаещ може и да съм объркал. Една моя съседка ми подари хари, после видях в системата, че се търси много този кестенов фермер, взех един за едно хари, после го пуснах за 4 харита. Та взех да се чудя дали не можеше да съм малко по нахален да го пусна за 10 :p :D

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

Е тогава защо го взе, като ще го даваш. Или и ти като мене се занимаваш с далавери :D :D :D

17. .water.

.water. Обсебен

Ударих аз кьоравото на предния ПиТ грабнах кестеновия фермера за два язовеца8)

маринката74 и Пума~` харесват това.
  18. tani1980

tani1980 Полубог

Взели са го, да няма да чакат мене я....>:(Има го за десет, че и повече харита.:cry:

19. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

нямам отворени облаците за тях но имем всички без паяка някои ако го предлага да ми пиши

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

мила не го разбра пума го е взел за 1 хари и ми го препродади за 4 ри:D:D:D

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.