Дискусия: Погрей се на слънце

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jul 17, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Погрей се на слънце

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно плажуване!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

ред+предмети
    всички награди
    от лентата​
    Цвете-чадър
    15 275​
    17 225​
    Кокосов коктейл
    1 175​
    1 325​

3. ka-linka

ka-linka Посланик

За толкова много растения да бяха сложили и някоя точка от реда. При получаваното от сандъчето защо ли няма и бонус от растения? Ще го започна, ама не ми се секат дървета, колкото изиграя - толкова.
    Ивче, благодаря за сметките! :inlove:

4. dedoto

dedoto Адмирал

ще заделя 100 полета и додет откарам 8)цялото събитие под всякаква критика :(

-mairon, ka-linka and kakata13 like this.
  5. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Играя заради новото сандъче, което ще дава редът и е много добро, наградните точки, сезонните токени и сандъците Пиколо. Бройката на изскачащите не ме притеснява, ще ги събера със зеленчуци. Дори няма да разбутвам цялата дъждовна. ;) Успех на играещите! :) Прохладен остатък от деня! :)

Last edited: Jul 17, 2024
  6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Наче то не бяха , кръпки , то не бяха китки сега кандисаха на дини плажни кофички.Не ме кефят хич.Грозни са.Иначе ще го играя има сандъче,ще ни напълнят със сомнамбули ма квот такова.Пускайте климатиците и хващайте мотикитеxD Успех на всички
    ;)

7. .water.

.water. Обсебен

Тъкмо му се чудех дали да го играя и сега разбрах ,че ще се играе на бахамата:oops:така ,че ще го цъкам за Пиколото и купоните макар,че колелото напоследък плевни не дава ами купони...и останалите глупости.Ако някой има нужда да драсне във фермата за бахамаски .

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Сутринта разчистих плантацията и дъждовната гора, не ми е проблем възстановяването им. Посях люляков боб с разните му там мармалади, преди малко го обрах с по 20 Хари и даде максимум изскачащи. Още сутринта бях активирала +100% реколта на диамантения слот и +2 растения на златния. Сега с 2 завъртания ще разсея 10-те семена и преди лягане ще съм минала на малки поленца. Утре ще си поиграя с колелото, трябват ми или +100 плевня, или 2 пъти +1 за растения, ако не се паднат ще активирам 1 подаръчен пакет и до обяд със СТ и активирани редове за по-ефективна СТ+самата невинност ще съм отгледала растенията.
    С разхождане на Хари няма да се занимавам. Колкото не ми достигат изскачащи ще ги направя със селектиране вечерта (след като започне ББ), СХ бол, така и така нямам кой знае какво да правя с нея, а и животни ще се намерят, пък ако ми досвидеят, винаги имам предостатъчни риби, които се падат от някакво сандъче. Освен редчето с облачета от наградите за мен интерес представляват сандъците Пиколо и Изобилия от фермерски бонуси II.
    Приятна игра на играещите, а на неиграещите - приятна почивка!

9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Нчкой би ли ми каззал от къде се започва тая“красота“????Опитах от кулата , кофата, динята и всички останали гадости и не ще>:(
    Намерих го касата с бирата>:( Пак си остава гадост>:(

Last edited: Jul 18, 2024
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

От масата с шишета

Last edited: Jul 18, 2024
  11. ka-linka

ka-linka Посланик

151 кръпки - 304 монети. Мислех да не играя, но колелото буквално ме преби - 3 по 100 плевня от малко врътки, това не ми се е случвало за 12-13-14 години игра. Имам още 10 хилки китки, от обяд сея за изскачащи :music:

12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Приключих го... :inlove::inlove::inlove:. Утиваме на релакс с белот;):pxD

Last edited: Jul 19, 2024
  13. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Целите на 90% са изпълнени. :p Остава ми само да взема сандъците Пиколо.:D Имам още 9300 китки, за да поставя 29 плочки и да направя 74 монети със звезда. xD Време има предостатъчно. ;) Прохладна вечер и спокойна нощ! :)

14. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

Приключих с куеста,успех на играещите

15. shery_djery

shery_djery Прохождащ

не мога да я започна тази игра ... от никъде не тръгва ????

16. ka-linka

ka-linka Посланик

От масата с касата бира:) Търси син правоъгълник, който прилича на масичка с две шишета върху нея.