Дискусия: Пленителен коралов риф

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 5.6.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще ти ги платят няма да си на загуба:)

AsparagusMintCandy харесва това.
  2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Слагай цайсите и го потърси по обстойно. При мен го премести на 3 та страница. Или ползвай и търсачката.

SKATAVKATA, kakata13 и eva-mina харесват това.
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

влез в незавършени поредици под редовете с подаръци

SKATAVKATA и eva-mina харесват това.
  4. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 1300 растения за последната задача до колибритата, мяяя... :wuerg::cry::sleepy:

пп: Това обаче ми е много смешно

След десет дена официално настъпва лятото, да не говорим, че от месец се пържа, пека, варя и задушавам в собствен сос. Тези от БП писали "Пролетта най-после настъпи!" xD

Последна редакция: 11.6.18
    eva-mina, kakata13, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

xDxDxDxDxD

eva-mina харесва това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Плетох аз големи плетки като мъничката Гичка дето плете ръкавичка xD Плетох, разплитах и накрая стана чудна плетка. Всичко изработих без напън и без ядове. Два ръкава заплетох и взех акъла на БП :p Може да съм пооплела конците, ама плетох с вълна xD Докладвам: Аз готов :D Ще се скрия за 7-8 дни да не ревете за мен? xD

eva-mina, elliss_bg, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  7. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Благодаря Ви sabchooo и sm0uk3r71, явно опита, по точно липсата му, водят до истерията ми, за което се извинявам на всички !

8. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

На мен не ми стигна времето да завърша куеста за рифа,на втория ръкав съм на 25 задача,много ме е яд

9. choko_59

choko_59 Знаменитост

ура ура ура.изпълних и последните задачи взех реда колибрите и октопода.удоволствието ми струваше около 50 лг.за задачи които пропуснах понеже не бях отворил някои дървета и растения.много съм доволен.хубав ден на всички.

kakata13, –divane-, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
  10. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Не се ядосвай - не си изпуснал/а кой знае какво:music:И с един ръкав става - при тези горещини :mad::cry:...Следващия път ще се справиш. Успех !

-sheherezada67- харесва това.
  11. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Поздравления съседе ! И аз така...Оттеглям се на заслужена почивка и питие/та до...до следващите събития....

12. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

останаха ми само 43 задачи още,взех цъкалките,но ще си остана без редче:mad::mad:

13. dedoto

dedoto Адмирал

на мен 4не ми стигнаха до редчето ама не ми пука8)