Дискусия: Пленителен коралов риф

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 5.6.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .банчева.

.банчева. Младши експерт

каква е тази червена панда

2. БашФермер

БашФермер Генерал

животно от стар загадачен обор на острова

Къщичка за червена панда
    1бозайник----12:0009:361888654 смокиня
    4 ванилия
    00:50:00484

3. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Пак познатата песен и няма грам информация! Ало-о-ооо, БП - 15:15ч. минава!? Различното е че, няма събития, няма овца кърточ - скука...Лягам си !

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

презареди си страницата

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Засято за разсяване. 100 перли за момента от медена роса и няколко оборчета. Водопадите са отворени на 1/2 и са с дървета. Така и ще си останат.

Последна редакция: 7.6.18
    eva-mina харесва това.
  6. .банчева.

.банчева. Младши експерт

ооо,аз се сетих,благодаря все пак

7. choko_59

choko_59 Знаменитост

добра вечер.да не прозвучи силно но на създателите на играта не им пука за новите играчи или пък такива като мен.вече второ събитие в бахама не мога да играя понеже не съм отворил растения или дървета.и питам защо няма опция за купуване с лалогулдени? много съм разочарован.за втори път за две седмици.най отговорно ПРОТЕСТИРАМ. хубава вечер.

SKATAVKATA и лудакрава1 харесват това.
  8. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

ми защото тенденцията сета е да се купуват кошници-затова ти е трудно и не само на теб

9. sco

sco Майстор

При мен синята звезда излиза 27330 бр. За изскачащите и при мен са 1100 бр.
    Някой ще се напъне ли да направи пак сметката, защото разликата е доста съществена.

10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Комши, преди време и периодично има оферти за Зл.Б. Може така да опиташ да успееш

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ми напънах се, още на първата страница, ама само за октопода (дясната лента), тъй като до там се изчерпва интереса ми към събитието. Виждам, че и .TAINNA. е пооплела конците, та...ти си на ход ;)

.TAINNA., eva-mina и MARV3000 харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Първите 15 задачки в ляво са изпълнени.

eva-mina харесва това.
  13. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Можеш Баш, не е непосилна тая задача. Върни мира в хората, а за това кой те е разбрал и кой не - хич не му мисли. Засей Баш захарна тръстика и отново фото, да видят хората колко трудно се правят точките и колко благодарни трябва да сме на БП за големите награди които дават и то без почти нищо да изискват от нас.

eva-mina, sm0uk3r71 и БашФермер харесват това.
  14. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Здравей съседе, има такава опция, но за брилятна звезда сега пробвах иска 176 ЛГ !? Преди това опитах с някакво дърво - около 50. Така че опция, макар и непосилна - има. И аз ще разчитам на нея когато стигна до яванската слива и райски, майски, анона и незнам какви си други...Дали ще ме стигна лалотата - сигурно няма....

eva-mina харесва това.
  15. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

можете да опитате да съберете златни банани от куестовете. Например куестовете за менажерия, разсадник, манифактура, Замъци в пясъка, Неодушевена материя, Случка с престилка, Циркови артисти... имат банани. Могат да се купят златни банани и от магазина на фермера. От колелото също може да се падне някой банан, от кутиите с изобилие се печелят също...

eva-mina харесва това.
  16. choko_59

choko_59 Знаменитост

благодаря ви за идеите.аз направих нещо друго.видях че има опция за пропускане срещу 5 лг и го правя.пет ест пъти съм го ползвал досега и напредвам добре.май виждам вече светлина в дъното на тунела...

[[Fermerkaa]], eva-mina, mushnuk и 2 други харесват това.
  17. gimitko

gimitko Кандидат за признание

какво е това морско грозде

18. kakata13

kakata13 Старши болярин

плод на дървото коколоба.вече си имам октопод:D

[[Fermerkaa]], pepa551, eva-mina и 2 други харесват това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз ваех октоподчето, дори плува на острова вече:music:.

kakata13, [[Fermerkaa]], pepa551 и 2 други харесват това.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз съм минал вече 60 задачи. В ляво 51 и смятам дотам да я карам. В дясно ще се концентриурам. Преброих че ми трябват 11 смлени та върху тях ще се концентрирам, после растението. За мен октопода не е снимул. С това дълготрайно Саугаро в храната не мисля да го хрантутя. Реда е по - важен за мен.