Дискусия: Пленителен коралов риф

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 5.6.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Ще се радваме да споделите мнения и стратегии за евента, в тази тема.
    Подробна информация-тук

Приятна игра!
    Екипа на Фармерама​

2. Пума~`

Пума~` Ветеран

Очаквах нещо по-сериозно предвид увеличението на нивата.. като гледам и реда 20 000 ТО за 20 часа и цъкалите :mad::mad::mad:

[[Fermerkaa]], Doremi, -dd76- и още 1 човек харесват това.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

А и 50 торxD:cry:xD.Този път работата сериозно ще ми пречи на играта,така че докъдето може да се вземе нещо-октоподите ако успея.

Последна редакция: 5.6.18
    Пума~` харесва това.
  4. Пума~`

Пума~` Ветеран

Определено ще ми е от полза :D:D:D:wuerg:

[[Fermerkaa]] и kakata13 харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На първо четене - пропускам. Не ми се копа толкова за тази мършава редичка. Октоподите и колибрито не ме блазнят.
    Доживяхме и ако да берем от облаците xD.

elliss_bg, .TAINNA., [[Fermerkaa]] и 4 други харесват това.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

По първоначални сметки - 26505 синя звезда и 1100 перли... Предлаганите награди и небесен ред предизвикват в мен единствено бурен смях от сърце.

P.S. Вече не знам ние ли сме разглезени или отстрани изглеждаме толкова тъпи, че БП се бъзикат с нас с повод и без повод.

petty762, shiky, MARV3000 и 7 други харесват това.
  7. Doremi

Doremi Старши болярин

Хехехе, БП - смешници!

.TAINNA., stafi и Пума~` харесват това.
  8. .water.

.water. Обсебен

Нали сериозно не очакваш да ти дават редове с много точки?все пак играта е за копане и за купуване .По темата няма да си го причиня имам колибри двечки стигат ми октопода все някога ще ми се пръкне от някой евент по стимулиращ за копане.Изскачащите няма да са проблем,но растението множко ми се вижда и ме отказа.

MARV3000, .TAINNA., stafi и още 1 човек харесват това.
  9. Пума~`

Пума~` Ветеран

е очаквах малко повече. Все пак за точките които искат ( даже не знам как се произнасят) е редно да се вдигне малко равнището, ама то даже по-зле става. Очаквах поне цъкалата 1х2 да е по-добра от готварското училище което дава на 12 часа 2000 ТО. :)

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

На фона на билиона (ТО за високите нива... е, аз съм далееече от това xD) реда в небето е едва забележим, но аз октопод ще си взема, не може все подпрени на мотиките да си седим ;) По много груби мои сметки (мдааа, възможно е с оплетки :oops:) трябва 14395 бр. синя звезда да обера и 585 перли от полетата да събера :(

BUTTERFLAYS, milena7004, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  11. goho

goho Прохождащ

В тези бройки слагаш ли бройките необходими за произвеждането на брилянтната синя перла ?

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Списък на задачите в ляво:

Списък на задачите в дясно:

Обща лента:
    Слагам ги тук, защото в https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Пленителен-коралов-риф.16623/ линковете са неактивни и не се отварят като препратки. Копирах това, което се вижда и го постнах тук, а то взе че се визуализира :)

mell и pepa551 харесват това.
  13. .water.

.water. Обсебен

Съгласна съм и те разбирам ама нали знаеш,че докато има оферти за качване на нива и се купуват свестен ред няма да видим и аз имах очаквания мислех,че ще е нещо по разчупено по интересно и да кажа ухаааа този тъп БП ме грабнаха и ме спечелиха да ама не.....днес приключвам с хилядите растения ,които се искат за куестовете с производствата ,че ме спъваха слагам дръвчетата сядам на пристана с една тропическа колада и ще гледам тези ,които ще надянат акваланга и ще се гмурнат надълбоко за перлички.

stanimiriliev, pepa551, sabchooo и 2 други харесват това.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ахаааа два евента с ниво труден. Един за долу, един за горе. Да ни се счупят вратовете от гледане а нагоре, а надолу. Че и свят да ни се завие :D Тактика? Опразваме всички терени и сеем до полуда. После каквото сабя покаже :p Само 6 дни е зора ;)

-niksan-, pepa551 и kakata13 харесват това.
  15. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

това да знаеш е за гимнастика на вратните жили, то от гледане само напред може да ни се вдърви врата:pxD
    Аз най вероятно няма да го играя това, започнах да пропускам евенти, не насмогвам.:(

MARV3000, pepa551, .water. и 2 други харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Хайде хайде биг бос върти мотиката да се въртим всички заедно в лудата въртележка и кой до където стигне. После да окапваме вкупом xD

17. jталасъмчето

jталасъмчето Стажант

Сбъднаха ми се прогнозите!
    Едновременно две събития/и то трудни !/И растения , които стават за : 4- 6- 7 часа !
    За да е пълно блаженството от играта сега трябва да пуснат и събитие с растение за 5 часа !
    И няма да има нужда да лягаме !
    ХА ! ХА ! ХА !
    Сега доволни сте ?

.TAINNA., shiky, MARV3000 и още 1 човек харесват това.
  18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да, на второ смятане изкарах нужните перли с 10 бр. по-малко, което за БП е жалко xD

:eek: не! Но ти (таласъмче) нямаш нужда от спане, та...ние да му мислим де :p

MARV3000, kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И според мен са 575 вместо 585, но тези 10 бр. надолу няма да облекчат хамалогията.

20. БашФермер

БашФермер Генерал

с кеф пропускам и двете събития, ще копам аз за тоя дето духа. както си калкулираха точките за нивата, така да си калкулират и наградите.

хохохо промениха реда ;d ;d ;d голяма промяна

ей сега си обрах острова, при две бранета на ден това е по 2, та да помислят за наградите. дори да не са главоломни точки поне нещо друго съществено да дават. аз ако сея 5 дни китката им гледай на ква загуба съм.

sabchooo, Doremi, MARV3000 и 6 други харесват това.