Дискусия: Пещерата на шепота на костите

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 29.10.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. bim177

bim177 Обитател

Тъмна Индия ми е за сега този авент

Bamze, shiky, dedoto и още 1 човек харесват това.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ще си остане тъмна Индия до края:oops:.

shiky, dedoto, bim177 и още 1 човек харесват това.
  3. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Добро утро! :)
    Раницата ми в момента не е пълна цялата. Мога ли да я донапълня при изследване в "изумрудената пещера" и тогава да я взема?
    Слънчев петък! :)

4. babamarta

babamarta Младши експерт

Слязох по въжето Муши. Благодаря ти.

mushnu4ka харесва това.
  5. Bamze

Bamze Ветеран

Благодаря, Муши! :)

mushnu4ka харесва това.
  6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, да, можеш. Хубав ден!

червената_шапчица харесва това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

какво направих не разбрах повече китки бяха отидоха и нищо>:(:oops:

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

какво имаш предвид, малко подробности ако може и ще погледна ....

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

разбрах аз грешката >:(:oops:луд не умалява само се поти
    :wuerg:

Кобрелия и mushnu4ka харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

А тази смотана лента трябва ли да се напълни до горе или така ще си е като асансьор нагоре-долу докато ме изнерви и бия хикса на тази глупост и без това реда не е нищо особено ,а декорациите не са 8 мото чудо на света.

11. mushnu4ka

Здравей, ако имаш предвид лентата, която пълним с изпиването на силни кафета - може да се напълни до 200 точки издръжливост, всичко използвано над този капацитет на лентата отива в небитието, т.е. изгаря, не се отчита. А ти решаваш дали ще я пълниш само с едно кафе или с повече. Пълниш - чистиш плочки или къртиш с лопата или ползваш въжета или вземаш награди от раницата, после пак пълниш и изразходваш и така докато направиш необходимите точки за напредъка (постиженията), т.е. 1950 в едната седмица с едната пещера и 1950 във втората седмица с втората пещера, евентуално повече, ако решиш да изпълняваш и мисиите. Приятна игра!

.water. харесва това.
  12. zorro58

zorro58 Ветеран

Муши, моля те погледни какво става , нищо не разбирам ID: 17564748

13. sco

sco Велик майстор

Какво означава мисията "Ъпгрейд раница с 5 слотове", при положение че имаме само 3 слота за ъпгрейд???

14. mushnu4ka

Привет, означава 3+2, т.е. общо да са 5. Приятна игра!
    Здравей, съжалявам, но с моето поглеждане няма да ти стане по-ясно. Чети ФАЯ, чети въпросите и отговорите по-горе в тази тема. Имай предвид, че ако зададеш конкретен въпрос или ако се обърнеш с конкретна спънка, насреща съм. Но не очаквай да ти го изиграя, сори. Приятна вечер!

15. zorro58

zorro58 Ветеран

аз съм го изиграла , но не ми е ясно трябва ли още нещо да правя или да чакам втората част, за нея ще трябват ли отново от същите разстения

16. mushnu4ka

Привет, надникни в Постижения. Първите 10 задачи са от първата седмица и първата пещера, останалите 10 - от втората седмица и другата пещера. Същото е и с Мисиите - първите 17 са за първата седмица и първата пещера, останалите са за втората пещера през втората седмица. За растенията - колкото минимално са необходими за първата седмица и първата пещера, толкова са минимално необходими и за втората седмица и втората пещера. Спокойна нощ!

17. zorro58

zorro58 Ветеран

Благодаря

mushnu4ka харесва това.
  18. fiorenti

fiorenti Подрастващ автор

Имам питане.Може ли да не играя мисия,а само да играя Постижения.Или да играя поне 1 или 2 мисия / лопата или съкровище/ и тогава Постижения.

19. ka-linka

ka-linka Посланик

1980 точки в постижения и през това време са се самоизпълнили 10 мисии, достатъчно. Мога да започвам да си трупам растения за следващата пещера, нали? Да не ми ги обменят след два дни?

Bamze и tanyamery харесват това.
  20. mushnu4ka

Привет, да, можеш да не играеш мисии. Приятна игра!
    Здравей, да, можеш и няма да ти ги обменят, споко. Приятен ден!

ka-linka харесва това.