Дискусия: Пеперудената градина

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Apr 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Вече е променена ,дава и точки:)
    Аз ще играя:)

FrozenKiss likes this.
  2. стефи_27

стефи_27 Подрастващ автор

Аз знам играч с над 15 000 пеперуди,само се радвам че не съм на един пазар с негоxDxD:p:p

3. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Отдавна дебна евент с награда сандъче за селектирани. Е, ето че дойде момента. Ще се напъна да го кача в ниско кислолодната среда на облака. По едно селектирано на ден, съгласете се ще ми спести и на вас също, 4 животни + храната им и СХ за производство. Каквото и да изскочи е добре дошло. Читалищните задачи за селекция скърцат като врата на средновековна тъмница и някакъв блед лъч в тунела се появява на хоризонта.

4. .water.

.water. Обсебен

Извинявам се за въпроса ако е писано някъде ,а не съм го прочела каква пеперуда ще вземем от руната на дървото някой знае ли?

5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Добро утро! Навигация :)

FrozenKiss likes this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Много благодаря и твоето утро да е добро и да се превърне в хубав и спорен ден.

joujoujouj likes this.
  7. Az2

Az2 Напреднал

Може ли да се играе само общата лента?

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да.

П.П. Жълтата парфюмерия е страшно мотивираща - как тъй да игнорираме събитието? (Все пак папка 2 пеперуди, не като обикновената 3, ама пак си е смешка като награда.)
    xDxDxD

Last edited: Apr 12, 2018
    -dd76-, Az2, cecomania and 1 other person like this.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Защо не пуснат бума днес, с началото не пеперудите ами от утре и то в 7 след-обяд:mad::mad::mad:поне за 5 часа да е но да е от днес смешна картинка както винаги както и самият евент

10. Dionys

Dionys Кандидат за признание

E, ти си стара пушка и знаеш, че това е обичайна практика8). Заваксване до бума и после кот такоа, според късмета на "прескочи кобилата"!;)

DILQNADELI and milkoga1 like this.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

Пък ако кобилата не та прескочи...директно ти го.....xD

cecomania, Dionys and DILQNADELI like this.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xDxDxD
    Отидох да си обера пеперудите, които би трябвало да съм натъпкала сабалям в клатушкарника - да, ама не, празен.
    Може и да съм се отплеснала и да съм забравила, може и да се е бъгнало нещо. Не зная.
    Карай, заредих го сега.
    Ама тръпката от първото обиране се отлага във времето.
    xDxDxD

13. БашФермер

БашФермер Генерал

от 132 сам едн готическа, 6 сапфирени, само една жълта и много сини и монарси. лош резултат сега заредих пак да видим и приключвам. големите селекции за основния куест в читалището ще се правят след бума.

айде куеста завършен, след бума пак ще се клатят

Last edited: Apr 13, 2018
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

от 132 - 3 сапфирени крила, 8 лястовичи опашки, готическа - от дървото едничката, другите не ги споменавам
    куестът приключен, сега ще си поцъкам за читалището

15. staneli

staneli Старши болярин

от 130 - 5 сапфирени, 8 лястовичи опашки, 35 монарх и 170 сини...
    Цъкам и аз за читалището вече...

16. БашФермер

БашФермер Генерал

хич няма да ги селектирам сега, обиколих сателитките събрах сумати пеперуди за няколко часа направих 350 милиона пенита от тях и имам още над 1000 за продан.

тия дни като ми мине мързела ще събера 50-60 готически и ей го и куеста с пеперудите ще свърши набързо

Last edited: Apr 13, 2018
    sabchooo and sm0uk3r71. like this.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Две готически от обикновени, това е най-големият прескок при мен към момента. И 1 кадифена от сапфирени крила.
    Още ще цъкам и докъдето стигна.

DILQNADELI likes this.
  18. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

чай да са пофаля скочи на виртуална при мен:D

19. БашФермер

БашФермер Генерал

ехеее браво!

20. nik76112

nik76112 Напреднал

Една виртуална ми се пръкна, не вярвам на очите сиxD.