Дискусия: Парти с приятели

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Apr 25, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Наградите за факт много трудно се превъртат до края и засичат. Така в началото ме подлъга играта, че няма секвои и похарчих малко точки за 2-3 цъкалки. За точките, Достатъчно е само моряка по средата да превърташ и да отговаряш на въпросите. На първа дъска има два въпроса един до друг и един почти накрая. Гледаш как да ги докопаш без да гледаш какво друго има. Така правя втората секвоя. Още 15 игри и ще я взема. Не се усетих в началото как да спечеля повече точки факт и се мотах из всички приятели. Чак вчера видях, че моряка в средата ми е най-изгоден. Три въпроса на първа дъска и един на втора, това са три въпроса. По 4 точки правят 12 точки. Но всеки решава сам за себе си :)

Last edited: May 1, 2023
    kikiniki-n likes this.
  2. milena7004

milena7004 Велик майстор

Мдааа,точно така играя още от самото начало.Така и ще продължа,докато не взема всичко,което ми хареса от наградите за факт.

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

браво бе, и не казваш, а аз се уморих да препускам по всички приятели xD ама то малко акъл се искаааа :p Ура, взех и секвоята за СТ. Мога да си почина. Доволна съм. Все такива събития да пускат. С ценни придобивки. Да му е драго на човек всичко да похарчи и да купува с кеф :D