Дискусия: Парти по случай ново жилище

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Mar 25, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

-Ей, човече, защо пушиш тук, не виждаш ли табелата ''ВЗРИВООПАСНО''?
    -Аз на табели не вярвам, вчера гледам табела "ЖЕНИ" влизам-тоалетна.
    xDxDxD
    Нещо такова се получава, чакаш богомолки-идва зебра, случаен принцип на БП>:(.
    Взех паячето и вече чакам да даде първия ЛГ.
    УСПЕХ, ФЕРМЕРИ!!!

Last edited: Mar 29, 2020
    SKATAVKATA, esz102 and .TAINNA. like this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

това за добро утро на всички :D
    За протокола: Куестът е завършен, евента - още малко :D
    И, не съм руса, но докато се усетя, че имам достатъчно антуриум, пак го насях xD

3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз съм лоша математичка, но днес посмятах и много се учудих, като ми излезе резултата, че каквито и полета да сложиш добива си е все един и същ ! На големи полета единствено пестиш от тор и вода и е по-леко, ако береш на ръка.

И, не съм руса, но докато се усетя, че имам достатъчно антуриум, пак го насях xD[/QUOTE] Ами, хубаво си направила,защото за куеста "Удобства за път" ти трябват още около 14 000. Хубав ден .

Last edited by moderator: Mar 29, 2020
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ами, хубаво си направила,защото за куеста "Удобства за път" ти трябват още около 14 000. Хубав ден .[/QUOTE]
    Аааааа .... пак съм чела недочела, видяла, невидяла майкоооо не е истина! Голям заплес съм xD
    Благодаря ти :inlove::D

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Доста пари си похрчила за тор,когато на пазара е скъпа,важно далавера да става.xDxD

.TAINNA. and dedoto like this.
  6. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз намерих решение за акитата - сложила съм си всички цъкалки Водна пързалка и надлежно си ги кося всеки ден... като ми свърши торта от оборите или е евтина на пазара - ползвам от там, като стане много скъпа - отварям 20-30 кутии и си я набавям от там ... и да няма на пазара, имам акита на склад :D

fermer4etoo1970, .TAINNA. and dedoto like this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

тези пързалки ги държа на полето нон-стоп. Вече имам към 3000 сандъка с акита и не купувам :p При гифт са малко кът пързалките и имам само към 300 сандъка, но и там ще се натрупат ;)

-niksan- and Самардапа like this.
  8. Самардапа

Самардапа Главен болярин

3000 кутии...малииии...ти ще задръстиш канализацията на БП xD

9. БориМечката

БориМечката Стажант

Замириса, но не на младо пивоxD.

10. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И аз съм така, даже не виждам смисъл да увеличавам торището... Само да не става сакатлък, да отвори човек всички сандъци без да иска xD

11. Doremi

Doremi Старши болярин

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

На мен веднъж ми се случи - 1 200 сандъка наведнъж и само за миг ги видях 32 000 тор и туй-то , но пък ми се начислиха 62 бр. бонус ТО\ТТО за реколта L + 200 % ,поне тях не загубих.Сега внимавам повече, до днес малко над 700 сандъка, дано не ми се случва повече , че си е голяма помощ , при пощръклял пазар.

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

това упражнение го играх няколко пъти, докато се науча, че на празно торище се изсипват не повече от 30-50 сандъка xD
    а торището ми е развито на макс;)

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мисля си, че ако не ми мине котка пътxD, ще успея за реда:music:.

dedoto, .TAINNA. and ka-linka like this.
  15. choko_59

choko_59 Знаменитост

взех реда.най ми хареса това че подобни събития на специалното поле не налагат размествания по основната ферма.

.TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  16. ka-linka

ka-linka Посланик

Еееееееее, има време, ще успееш. На мен ми трябват още 540 капки, до утре по някое време ще ги събера

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Искам няколко пъти да взема цъкалката на паячето:oops::music:.

18. dedoto

dedoto Адмирал

и азxDxDxD

.TAINNA. and kakata13 like this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и аз xDxDxD

dedoto likes this.
  20. rum_sto

rum_sto Прохождащ

помощ на ИД-2488452 и ИД-2494372 не се задейства зелената звездичка на трета къща при изпълнени по пет задачи на трите къщи