Дискусия: Панаирът на Ренцо

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Oct 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей
    може ли да изиграя една игра за да видя какво се случва?

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Аха,значи на обикновените,а подобренията малко по сложно ми е обяснението,но явно там е разделено на времето на обикновеното-първи цикъл и на подобрението-втори цикъл.Нещо такова разбрах.Утре ще засека обикновено дърво тогаз.Мерси за инфото,добре че понякога ги има и чуждите форуми...

mushnuk likes this.
  3. amira

amira Обитател

Кога от наградите от панаира на Ренцо премахнаха СХ? Засега си харесах само купона за техника. Дано да остане и да може да се взима с всяко пристигане на Ренцо. А с въвеждането на новите награди на колелото на късмета почти изчезнаха селектираните животни. :(

..koni.. likes this.
  4. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Примечание:
    • бонус действует на простые деревья в момент установки и в момент сбора (происходит сокращение времени роста);
    • бонус не действует в момент установки апгрейдов деревьев, но действует в момент их сбора.
    Забележка:
    • бонусът действа за обикновените / простите/ дървета в момента на тяхното поставяне и в момента на тяхното събиране (намалява времето на растежа)
    • бонусът не действа в момента на поставяне на ъпгрейд на дървото, но действа при тяхното събиране.
    Това е точният превод ... малко е неясно и при братушките :)

milkoga1 and [[Fermerkaa]] like this.
  5. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Играта с балоните е много бавна. Пуска ми балон чак на 15% и едвам стигам до 10 точки :(

6. .water.

.water. Обсебен

Изиграй ги всичките сутринта пробвах един билет заби долната скала и 0 ако не е жалко е смешно .Благодаря ти все пак за вниманието.Хубав спорен и усмихнат ден.Отказвам се от Ренцо с това темпо ще се откажа и от играта човек и биволски нерви да има пак ще му писне.ID: 49250882

7. mitko2010

mitko2010 Прохождащ

Здравейте
    Вече имам домашен дракон и при активиране дава повечеТО, ако си взема и вещерско яйце, и се активират по едно и също време какъв ще е % на увеличение на ТО и времето за действие?Моля някой да ми каже!
    Благодаря предварително

8. chiken5

chiken5 Стажант

Здравейте! И аз имам глупав въпрос може би:D
    Имам занаяти за Алхимих, Пекарната и Спа по бахамски. Та: Ако си закупя занаята от Ренцо, ще може ли да отключа още един?
    Питам, защото ми се струва примамливо и невъзможно :D
    Благодаря!:p:p:p

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Първата професия е безплатна (без значение коя ще изберете).
    Втората професия можете да закупите с реални пари. Това става, като цъкнете на втората табелка в "Занаятчийския квартал" и следвате стъпките. Плащането с смс за втори занаят не е възможно в България. Също така може да се вземе безплатно с чипове от Панаира на Ренцо, но само ако имате вече активиран първи занаят.
    Трета професия можете да активирате:
    • безплатно, ако достигнете 3-то ниво и на двата вече активирани занаята (трябва да бъдат задължително от тези трите: Цветар, Сладкар и Пекар. Спа-мениджър и Алхимик не могат да ви помогнат за безплатен занаят).
    • чрез плащане (както втората), преди да достигнете до 3-то ниво в другите две професии
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/занаятчийски-квартал-обща-информация.1837/

10. chiken5

chiken5 Стажант

mushnuk, извини ме, няколко пъти го прочетох и се загубих някъде между редовете :cry:
    Не съм от най-интелигентните, така че ако може просто едно кратко Да или Не на въпроса ми :oops:

mushnuk likes this.
  11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Да, можеш да вземеш мармалададжия (сладкар) или цветар :)

mushnuk and chiken5 like this.
  12. chiken5

chiken5 Стажант

Благодаря! :p

joujoujouj likes this.
  13. staneli

staneli Старши болярин

Виж сега, не знам за другите, но на мен този бонус много ми харесва и си го използвам най-рационално. Купих това чудо още при първото му предлагане в магазина /въобще не беше скъпо/, сложила съм кораба на острова на съкровищата. Когато почвам да бера цялата ферма с всичките и производни, освен другите редици от небесната градина, активирам и двете редички за повече точки от дървета /действието е за 12 часа/, сещаш се, че ако не се съкрати времето на дърветата, няма да използвам този бонус два пъти. И тук идва помощта на кораба. "Бера" го точно преди да обирам дърветата, т.е. след всички дракони, макони, врани, гарги и тем подобни. Та така дърветата от острова си съкращават времето на растеж и гореспоменатият бонус се използва два пъти в деня, това го съчетавам и с редицата за съкращаване времето на цъкалките. Единствения недостатък е, че не действа на дърветата във фермата и те изостават с растежа. Според мен не знам дали си заслужава втори кораб в един акаунт, след като и един върши прекрасна работа.

пп. Естествено файдата е при ХХЛ-ите на острова, но за мен е добре, защото цялата ми дъждовна гора е с такива и почти не ги махам.
    Та да не се чудиш - береш кораба, /но ако кораба е при дърветата, вероятно трябва да рефрешнеш/, после дърветата и вече времето им на растеж е съкратено... Другият вариант - береш кораба, поставяш дърветата /ако са били в менюто/ и времето им за растеж е съкртено.
    Няма значение дали са обикновени или ХХЛ.

Last edited: Jun 20, 2017
    milkoga1 likes this.
  14. snejinka1001

snejinka1001 Стажант

Вещерското яйце наистина ли дава 12 000 точки на 24 часа?

mushnuk likes this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, а в комбинация със сови, врани, кълвачи, мори и т.н. - и доста повече (над 55 хил. то в моя случай).

16. bai_mile70

bai_mile70 Стажант

Какво става с балоните нещо не излизат нямат хелий или нарочно е направено за да не натрупваме печалба:(незнам как е при другите играчи но при мене идват балони в много малко количество:oops:

17. milkoga1

milkoga1 Господар

Точно това правя и аз винаги.Но вчера след пояснението,че вече може и втори кораб в акунт,реших да му проверя действието дали е така както е писано.Естествено за мой късмет явно нещо не е проработило и след проверката преди активирането му и след активирането му,промяна във времето на узряване на дърветата нямаше.Затова взех да се чудя,дали нещо не правя както трябва.Днес отново проверих...еми всичко си е наред,наистина намалява времето на узряване на тропическите дървета.Незнам вчера защо така ми показа и какво се е объркало.Но си действа,така че,който го няма препоръчвам да си го вземе от Ренцо,заслужава си.Благодаря на всички колеги които се опитаха да помогнат,ама явно повредата е било у моя телевизор..xD

staneli likes this.
  18. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Извинявам се за забавянето ....

Изиграх 3 игри, без никакви замръзвания и проблеми:
    1. - цък
    2. - цък
    3. - цък

Нямам идея кой браузър ползваш, но аз играх през мозилата. Може и да ти се струва вече банално, глупаво и неадекватно, но молбата ми е да изчистиш кеша на браузъра, който ползваш. Провери и версията на флаш плеъра, ако се налага го обнови.
    Може да опиташ и от друг браузър.
    В момента не се сещам за друго.

ПП Изчистих и кеша на акаунта.

19. .water.

.water. Обсебен

Благодаря.Хубава вечер.

20. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Юпииииииииииииииииииии взех си още един занаят:) Хип хип урррррррррррррааааааааааааааааааааааааа