Дискусия: Панаирът на Ренцо

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Oct 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

Играя удар от метър с чука. Трябва да кажа, че съм много доволен. Под 15 чипа не съм падал, а винаги правя по 20 и така се трупат много бързо :)

tonichka likes this.
  2. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Е ти защото си със снайпера. Аз слагам очилата, дзверя се ама рядко правя по 20 точки. Обаче веднъж на острова му разказах играта. 200 точки. Имах някаква страшна интуиция тогава.

Пума~` and jasi781970 like this.
  3. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Също играя ударометъра и много рядко вземам под 20 чипа. Трябва само да му хванеш ритъма. На всички останали игри съм пълна нула. На балоните никога не мога да взема повече от 4 точки. Даже пробвах по съвет на колегата и на таблета и пак същото. Така че блъскам с чука и дерзая.
    От този панаир се сдобих с кълвач. Мисля да си задържа остатъка от чиповете, може пък другия път да пуснат нещо друго.

-niksan- likes this.
  4. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Алаба бала ница нищо не излиза при налични 81 билета за игра да правя от 1 до 4 жетона е пълна загуба, който иска да го пусна в акаунта си и да ги изиграе :) Аз се отказвам ....

5. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз от балоните и къртиците под 20 не падам пък,просто който както е свикнал и хванал тактиката.

6. NANA20151

NANA20151 Прохождащ

Давай паролата и ще ти опаткам балоните с тях съм най-добра :)

7. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Добре де, на балоните по колко уцелваш, че ти дава 20 точки?

Аха. Ей сега нарочно изиграх едни балони и този път за 20 уцелени ми даде 8 точки, а при друг опит за 22 - 4 точки. Горе ми пишеше личен рекорд 302 точки. Сега ми даде 314.
    И балоните докато тръгнат да се надуват и се пукат.
    Той и Ренцо го хванах как малко не са му реални отчитанията, ама се сетих за нещо дето ще го приложа другият път. ;)

Last edited: Jan 21, 2017
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

*mMm*, трябва да са поред уцелени балони, тогава рязко се качват точките в мини играта. Опитвай се да ги целиш още когато са малки, черни в никакъв случай не пукай, а ако не насмогваш на жълтите - пропускаш някой балон и целиш следващия. Важното е да го улучиш преди да се пукне сам.

9. milkoga1

milkoga1 Господар

Проблема е,че ако пропуснеш някой балон ти занулява точките и затова спечеленото е малко.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Панаирът-на-Ренцо-за-пълно-забавление-разгледай-преди-да-играеш.749/#post-74520
    Ей тук пише как се играе.

Уточни, че пропуснеш = стрелял си по него, но се е пукнал преди да го уцели стрелата.
    Ако просто го оставиш да се пукне, без да си стрелял - не се отнемат точки, не започва отново от 2, 4 и т.н.

Last edited: Jan 21, 2017
    milena7004 and [[Fermerkaa]] like this.
  11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мда, по-добре да пропуснеш някой балон, който може да се спука преди да го уцелиш и да стреляш на сигурно в някой не толкова пораснал балон. Така не само няма да ти се нулират точките, но и ще продължиш да събираш повече. Целта е да имаш повече/само последователно уцелени балони. Това, че няма да стреляш по някой балон и ще се спука сам не е драма.

Брей Милко мастор си! Моят личен рекорд е 1020. Но и аз не се напъвам много, щото се получава обратния ефект.
    Колкото -толкова, веселба да става. :)

12. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Този Ударометър го побърках от удряне и доста добри точки ми падат от него. :D

Това за сега ми е най-големия резултат. :D Преди бях добра в биенето на къртовете, но сега мерника ми задобря в Ударометъра и само на него играя. :)

13. milkoga1

milkoga1 Господар

:p Лошото е,че са достатъчни 1100 точки за 26 чипа.От там нагоре,колкото и да направиш,все 26 чипа получаваш.

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Събрах едва 169 жетона. Нищо няма да купувам, понеже няма супер храна. А животните докато събера и ще ги сменят, не си струва да се пъна.

15. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

съжалявам, но късно видях предложението :) иначе с удоволствие :)

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С 19 билета взех купончето помощна техника. Останалите билети ще чакат следващото издание, дано в новите предложения има и за мен интересно.

17. -vera2009-

-vera2009- Прохождащ

Купих си Дърво Лангсат ХХL от панаира на Ренцо. Защо не мога да го сложа на полетата?
    ID: 7947300

18. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Сложи го направо на полето, то е с основа

19. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Леле, като гледам какви точки правите, аз съм много зле. Трябва да си взема снайперист на почасова работа :p

20. -vera2009-

-vera2009- Прохождащ

не ми позволява да го взема, задраскано е