Дискусия: Панаирът на Ренцо

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Oct 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Взех купончето за комбайна, с 20х пукания на балони, нямам за какво друго да играя, но ми се ще да върнат супер-храната в наградите.

sahara83, dima73, mell and 1 other person like this.
  2. СлонскаОпашка

СлонскаОпашка Прохождащ

Виж сега стратегия точна няма както казва mushnuk,само трябва да уцелиш най-печалившата за теб игра.Аз съм най-добре при балоните и само там играя,за днес от 47 билета направих 823 чипа което си е много добро поне за мен.Само е жалко че няма супер храна тя е най-ценна след домашните любимци.

[[Fermerkaa]] likes this.
  3. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Не мога да преценя дали е добре, но с 8 билета направих 162 точки и разбрах, че с балоните печеля най-много точки :) Минимум 12 точки в най-лошият случай :) Обаче за 1000 точки за домашен любимец трябва да минат поне още 2 панаира :)

Last edited: Jan 20, 2017
  4. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Някой от по- опитните играчи се справят и помагат. Една моя съседка ми помогна и аз взех сладкаря.

5. zorro58

zorro58 Главен болярин

играя само на ударометър и по -малко от 15 точки нямам

AIDA_78 and -niksan- like this.
  6. sahara83

sahara83 Познавач

Аз съм най-добре на балоните ,на ударометъра никаква ме няма;).Аз изчаках да минат няколко панаира и си събрах точките за занаята, просто не бързах.Сега пък събирам за кълвача и мисля че утре ще ги събера.:)

лудакрава1 likes this.
  7. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

И какво сега, като взех динозавърското яйце, когато се излюпи и ще започне да ми дава 20% повече точки глобално, все едно съм активирала мармалад от рози?
    Някой знае ли защо изчезнаха гугутките от пазара?

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, ще ти дава +20% то глобално, но само за 20 мин., всеки 12 часа.
    Гугутка? Не знаех, че имаме такива в играта ;).

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ехееее, това истина ли е, 15 златни банана от рошко:p.

маринката74 likes this.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мда, токущо ги употребих да си отворя зеления чай, и ми останаха. Сега събирам за да отворя лимоновата трева, че искам да разкарам куеста а и да спечеля рецептата. И после продължавам да си събирам за дървета. Нямам куетацакуатъла - та не ми трябват лилии. Който си го има, да си бере грижа как да го изхранва. По голям проблем ми е в момента стигането до 95 ново да си отглеждам клонки за кивитата.

11. *mMm*

Да пуснат сега Мората при Ренцо. :)
    Откъде ги взехте тези банани?

12. elena12345670

elena12345670 Стажант

Страхотен подарък днес от Рошко- 15 бр. златни банани!

маринката74 likes this.
  13. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Юхуууу. Да се похваля. Купих си първият домашен любимец. Успях да направя 1000 чипове :)

14. .water.

.water. Обсебен

Ако си влизал всеки ден с трите ключа се отваря сандъка на Рошко от там месечния подарък е 15 банана.

маринката74 likes this.
  15. *mMm*

Н моя ключ има 5 звездички и трябва да ги взема утре. Аз не ги вземам редовно.

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Освен звездичките с последния ключ ще се отвори и сандъчето, златните банани са в него.

18. Пума~`

Пума~` Ветеран

и аз :p

19. *mMm*

Не знам за вас, но на мен тези златни балони ми пускат малко точки. Независимо колко ще ударя 10-16-22 , все 4 точки. Черен досега не съм улучвала.
    Иначе и занаятите и любимците ги взех с помоща на котето.

маринката74 likes this.
  20. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

Аз също съм разочарована от златните балони - повече от 4 точки не ми дава - имам 234 пукнати зл. балони- 4 точки, пукам 128 зл. балона пак четри точки - не ги пускат равномерно - губи се време, забива.

.water. and маринката74 like this.