Дискусия: Панаирът на Ренцо

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Oct 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

Много е зле тоя панаир цикли якоo_O,пробвах се със чука е то не мога и 15т да хвана,при флаша основно си ударах 20т а сега е ужасТ,или да го оправят или да го махнат,във този вит само ни взимат парите за нищо

2. tanyamery

tanyamery Адмирал

А дали някой има желание ,все пак да сподели на коя от игрите се справя най-добре ? Аз харесвам ключовете, но май шестото ми чувство куца, а криво-ляво се справям само с балоните :cry:.

ПЕПЕЛЯШКА and -niksan- like this.
  3. buba62

buba62 Главен болярин

Този път имах време да играя и къщурката на фламинго е взета. Резултатът зле, не върви при мен добре играта, между 4 и 20 на балоните, но по-добре от когато последно играх. Че каквото такова, важното е, че целта е постигната.

4. Bamze

Bamze Главен болярин

Имам една питанка - любимеца -Къщурка на фламинго от магазина на Ренцо, ще може ли да се подари на ПиТ?o_O

axmara likes this.
  5. xari_myri

xari_myri Ветеран

Не

Bamze likes this.
  6. Bamze

Bamze Главен болярин

Благодаря ти за отговора!

7. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Отворих 6 сандъка от Вехтории или съкровища и в тях имаше ключове. Вместо да продължа да отварям- всичко изчезна. Искам си спечелените жетони.

8. daskalov64

daskalov64 Стажант

ID: 10316438
    Къде са ми жетоните? Акаунтът ми НЕ е блокиран

9. galinad12345

galinad12345 Активен автор

върнете жетоните

бот ли Върнете жетоните

Модератори, оператори и още какви ли не направете нещо. Върнете жетоните.

Last edited by moderator: Jan 6, 2022
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Моя панаир не е отворил???

11. staneli

staneli Старши болярин

Отменен е.

12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря за светкавичния отговор:oops:.

mushnu4ka likes this.
  14. fimimi

fimimi Стажант

Здравейте, защо при мен не се появява събитието? Начало: 03.03.2022 г. в 15:00 ч. -Край: 06.03.2022 г. в 23:00 ч. Днес е 06.03.22г.

15. p_janeta

p_janeta Старейшина

mushnu4ka likes this.
  16. tanyamery

tanyamery Адмирал

Каква е тази мистеря с панаира на Ренцо ? По нова година хубаво ни "поздравиха" с него и от тогава ни напред, ни назад. Ако създава толкова големи проблеми в играта - заличете или го изтрийте. Но ако все пак ще го има е редно поне на два-три месеца да имаме достъп до него. Този проблем задълба прекалено много.