Дискусия: Панаирът на Ренцо

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Oct 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Идвай при мен по комшийски да отстреляш заека ;)

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз пък искам да върнат Харитата в Ренцо.(Че имам ферми с по над 4000 чипа и са чудя кво да ги правя:p)

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

да те науча тогава
    :)

.TAINNA. likes this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Тогава няма да купуват хората кошнициxDxDxD

.TAINNA. likes this.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ми влизай в моята и играй и без това не се и научих на нито една игра от тоя ренцо :mad:

.TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  6. milkoga1

milkoga1 Господар

xD То за цъкане имам аз, даже по вече от колкото мога и в един момент ми писва чак.Въпроса е че в сателитките няма за какво да ги харча спечелените.Пък на следващия Ренцо са обади, ще измислим нещо.;)

.TAINNA. and DILQNADELI like this.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

няма да забравя ще те потърся:D

.TAINNA. and milkoga1 like this.
  8. ruslana1969

ruslana1969 Стажант

взех от ренцо занаят,къде да го намеря

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Отиваш в занятчииския квартал и цъкваш на табелката на заната които искаш.

10. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

не разбрах какви са новите награди

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

12. .water.

.water. Обсебен

Носталгичен филм пак ли един път може да се вземе?Защото друго интересно няма Ренцо в магазина си.

.TAINNA. and Dionys like this.
  13. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Междуметие + междуметие = скука. Яйце тукан + тритон и всичко приключва. Ако съм жив и здрав, чакам и събирам билети за другия проблясък на БП /евентуално/. Благодаря обаче за опцията да кисна по-малко време в играта и панаира.

.water., -niksan-, mell and 1 other person like this.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Къде го прочете това, че, пак ли?! Както и до сега си се взема при всеки панаир. За мен например ще бъде пети пореден Носталгичен филм.

.TAINNA. likes this.
  15. .water.

.water. Обсебен

Не попитах колко имаш ,а пак ли ,защото не съм разбрала ,че може да се вземе многократно.Ако знаех нямаше да питам нали?Или форума е само да казваме какво и по колко имаме не да се задават въпроси.Ще го имам вредвид за в бъдеще .Извинявам се ,че попитах.Хубава и спокойна вечер.

scaregrowII likes this.
  16. milkoga1

milkoga1 Господар

Носталгичен филм се взема многократно,поне засега.Новото което видях е някакви точки опит за фермата.Друго ново май няма,освен оборите и дърветата ако са сменили,ма те пак са стари видове.

lion8080 likes this.
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

С второто изречение съм ти отговорил, с третото съм дал пример, а с първото (ооо, какъв ужас) съм си позволил да задам въпрос... Извинявай, че попитах... Хубава да е и твоята!

18. БашФермер

БашФермер Генерал

1900 жетона трябва да направя за филма и за тукана...пфффф как ги мразя тия игри, ако има кой да ги цъка вместо мен :cry:

.TAINNA. likes this.
  19. kakata13

kakata13 Старши болярин

Ставаме двама

.TAINNA. likes this.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

трима сме.......Милко май ти ми обеща да ми ги цъкаш моите предният път, ако не си бил ти няма значение да си признава почерпката после е от мен

.TAINNA. likes this.