Дискусия: Панаирът на Ренцо

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 14.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

:eek:нал уж по1 беше

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

o_Oo_Oo_Oo_O

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Eдно си имах (от евента), сега - и второ (улових момента),
    а че може по едно на поле...хич и не знаех, докато станаха ми две :pxD

Не ти харесват боМбонките?!
    Ей с'я обувам маратонките
    и тичам право в гастронома,
    че ако трябва и до Оклахома!

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не за 2 те на поле се пуля. Ама щом може ще си трая, хич няма да им казвам.

-dd76-, [[Fermerkaa]] и fermer4etoo1970 харесват това.
  5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Шшш...тихо, тихо, трай тогава, пък и аз си замълчавам :oops:

(ако щеш през "къщи" намини, в цветната градина надникни и на филмите се наслади)

fermer4etoo1970 харесва това.
  6. БашФермер

БашФермер Генерал

мерси, като го взех хич не пробрах в градината, защото си знам от опит 2 не може на едно поле от тия нещица и го хакнах 9та глуха, че нямам място, чак на горската поляна, но сега го изместих да ми е удобно ;)

7. milkoga1

milkoga1 Господар

Мхммм,тъй и направих все пак, кат са зачетах по внимателно кое какво дава....xD

БашФермер харесва това.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

При мен ренцо е пълна скръб:
    балоните едва изкачат, но таймера ми се движи отлично, а да не говорим за чука>:(.

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Чудя се яйцето ли да взема или филма ,дайте съвет?

10. milkoga1

milkoga1 Господар

По съвет на Баша, аз си взех филма.Дава 25% ТО за 13 часа.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От яйцето има повече файда, ако можеш да береш 2х дневно.
    (Но и двете вземай, стига да можеш. А следващия път - още един филм и така докато има за всички полета или ги махнат от Ренцо.)

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Един филм имам,яйцето по два пъти с други цъкалки ще мога да обирам,ще се спря на него за сега.
    Мерси за съветите:)

milkoga1 харесва това.
  13. milkoga1

milkoga1 Господар

Кое яйце обаче?

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

яйце на прилеп

15. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.взех яйцето и носталгичния филм.проблема е че ми останаха 1195 монети.чудя се какво да направя.да ги похарча сега или да чакам новия панаир.бих се радвал на някои свежи идеи по въпроса.

16. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

вероятно буболечките не сме ги изтрепали и са плъзнали из панаираxDПълна трагедия е този път що ли?Особено на балоните при мен така влачи-че едвам ги целя.Е никога не е било толкова зле...>:(>:(>:(

Последна редакция: 15.4.18
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

А, така може.Ще извиняваш, аз от мойта гледна точка отговорих,ама при мен беше 2 от 3 да избера.Първото беше прилепа, а за второто се колебаех м/у филма и заека.Затова дадох съвет за филма, мислейки че и ти се чудиш:филм или заек.

-niksan- харесва това.
  18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Изчакай следващия панаир. Ако Диване е права, ще можеш да си вземеш веднага още един Носталгичен филм.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Дръж за следващия път. И моето мнение е такова.

Няма как да не е права. (Виж.) Ако някой оплеска нещата, ще са ония по-горе ;). Пупупу...
    [​IMG]Носталгичен филм1 декорация900

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Нагледал съм се на невероятни обрати в тази игра, в т.ч. и промяна на официално инфо в хода на събитие, така че предпочитам да се застраховам с едно "ако".
    p.s. Нямам никакво съмнение в коректността и почтеността на Диване, просто тя коментира някъде из темите това инфо, за това я споменавам поименно.

Последна редакция: 15.4.18
    mushnuk и milkoga1 харесват това.