Дискусия: Панаирът на Ренцо

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от zwezdi4ka на 14.10.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нека си седат. Има хора като мен дето нямат нито папагал, нито вещица. Трябва да трупаме жетончета за да ги вземем.

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Които взел-взел.От следващия път други ще са.

БашФермер, -niksan- и DILQNADELI харесват това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

ако чакаме теб 2022г ще обновяват павильона

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми да махнат тогава занаята - аз вече съм го взел, а той мисля стои с години.

5. БашФермер

БашФермер Генерал

що трябва да ме интересува ти какво си взел, аз съм взел всичко от мноооооого време. занаята точно трябва да си остане, защото по този начин може да се вземе безплатен занаят без да се плаща.
    тия крабове, червени панди, пират, евкалипт, котките, вещерското са от сумати време там. до сега 10000 пъти трябваше да си ги взел. ако ти си този, по които трябва да си сверяваме часовници жална ни майка.

поне за тези, които са взели големите награди да сложат сх, прати врътки...нещо да има за какво да се хване човек да играе, а не смешни 10000 трто или 12 звезди.

sm0uk3r71 и -georgi88- харесват това.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е сега безплатния занаят и крабовете си ги имам аз, а пандите не знам за какво са, все едно са някаква рядкост аз имам 10 сигурно.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Със 67 билета взех папагалското яйце и 48 ч. купон. Средна успеваемост - 21 жетона от игра. Бивало е и по-добре, но и по-зле. Яйцето го взех понеже е за последно, засега не ми върши работа. Би ми вършило, ако има аналогичен любимец или занаятчийски продукт за дърветата във фермата, но тогава ще ми се прииска и такъв за редичките с облачета xD. Пустите му 12 часа xD.

[[Fermerkaa]], Doremi и sm0uk3r71 харесват това.
  8. Doremi

Doremi Старши болярин

Ау, мерси, че каза за цъкалката, от миналата година се чудя какво нещо прибрах менюто, чак сега го намерих. И го снимах, цъкалето му с цъкале.

9. daniva76

daniva76 Напреднал

В момента имам 589 чипа и не мога да се реша за какво да ги дам. В магазина имам избор между техника 48 часа, папагалско и вещерско яйце, 30 СТ, 30 Мими тор, 12 звезди, 10 000 ТрТО, евкалипт ХХЛ, цъкалка и кошара за червена панда. И панди имам достатъчно, и евкалипт... И звезди имам достатъчно, чудя се вече за какво да ги давам и така си се трупат. В голяма чуденка съм. Тия яйца... никога не съм ги имала, ама нещо и не ме блазнят особено... Не знам, не знам, ако можете, помогнете със съвет. Знам, че за някои предмети не ми достигат чиповете, но до края на Ренцо ще ги събера.

10. Doremi

Doremi Старши болярин

Съвет как да се даде, всеки си знае какво иска... Аз лично харесвам Котешко легло, което е от Вещерско яйце, при мен е на пълнолунното поле и дава хубави точки.

11. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Взех домашните любимци, но взех и талона за 48ч...щом ще има промени ми ''намирисва'', че следващия път талона ще отсъства...

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Уффф и аз отдавна му се чудя на това папагалско яйце. Мога да го взема този път, но не мога да реша заслужава ли си. Права си, че трябва да има подобна цъкалка и за обикновената ферма. Но ако на следващия панаир пуснат нещо по-сносно, ще ме е яд, че съм си похарчила чиповете за нещо не толкова нужно. Ще видим, имам 74 часа да реша. ;)
    И моето котешко легло е на пълнолунното поле. Виж за него не съжалявам.

13. tani1980

tani1980 Полубог

Аз взех папагалското яйце още преди.Върши ми работа, защото почти никога не мога да вляза точно на 12 часа време, за да обирам по 2 пъти, а така с него ХХЛ-те на бахама спокойно сега си ги бера по 2 пъти.

Чудя се дали да не взема вещерското яйце, но не виждам много каква му е ползата.

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

За мен единствената полза от него е, че със всички останали бонуси ми дава около 130 000ТО.

xari_myri харесва това.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря, ще мина и без него.Не гоня точки на всяка цена.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И може да се поставя на пълнолунното цъкалково.
    Всъщност винаги съм го приемала като мнооого добра цъкалка.

17. dididin

dididin Младши експерт

Здравейте, взех от панаира на Ренцо яйце на папагал пират, но не ми позволява никаде да го поставя на поле, моля за помощ

18. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Папагала се поставя на Бахамските полета.

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ще ми се пазят ли неизползваните чипове за следващия панаир...от сегашните награди не искам нищо, предпочитам да си ги запазя за новите награди в павилиона. Слагам снимка, ако случайно бъгяса нещо и изчезнат чиповете да има доказателствен материал. Имам 1530 чипа, които оставям за следващия панаир. Запазвам си и снимка на която се вижда и часа и датата.

milkoga1 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  20. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Винаги се запазват за следващия панаир. Дори в плевнята се виждат билетите и чиповете.