Дискусия: Пазар за плодове 3

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от [Ghost_Rider] на 8.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sco

sco Майстор

Ивента започна. И о чудо. При обиранета на дърветата вместо чуден плод ми дава ШИШЧЕТА !!! Вълшебното дърво - също!
    Абе БП, и тоя прост ивент ли успяхте да объркате, нямам думи.

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А мен си ми даде вълшебно плодче. 50-а броя някъде.
    Даже вече уползотворих и доста от менетите - 100 броя храна, 5 билета за колелото, падна ми се и еднорога и последното дърво златен дъжд - вече си имам трички.

3. sco

sco Майстор

При дърветата се оправи, но вълшебното дърво продължава да дава шишчета.

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Питието не съм го отворил, а сладките ги нямам като рецепта. А и понеже не действат глобално не ги позлвам. Само за тропиците за мен не си струва да ми хабят слот. Изпозлвам мармалада, чатнито, когато има събитие да хабя супер торта и пинки пак а понякога и невинноста, но не често. От другите позлвам само тези които дават някакви точки - палачинкитем нектара и тем подобни. Торта я позлвам само за растение от събитие, торъа за дървета я трупам за бройка и я позлвам случайно, предпочитам да си разчитам на ъпгрейдите на самите дървета.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Успявам да комбинирам (в повечето случаи) ползването и на ананасови сладки, и на чатни. Брането във фермата (заради ххл дървета и цъкалки) е организирано 2х през 12 ч. Вечер преди голямото бране изяждам ананасовите и пинки, бера с тях. Сутрин все още действат. А след като обера дърветата през деня ползвам ЯМЧ за растенията. Само когато има куест и бучкам растения извън 12-те часа през деня не мога да ползвам ананасовите по този начин.
    Мими и дървесна при дърветата ползвам задължително със гигантските секвои, а също и някакво време с най-новите дървета (докато преценя, че си струва харченето им и ако ги имам).

Щяло да почне да дава чуден плод утре, след приключването на Малки помощници.

Последна редакция: 9.6.17
  6. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Някой сеща ли се - имаше таблица за предаване на продукти?

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз май приключох. Искаше ми се 15 монети да събера, да взема още 20 броя храна и да имам по 100 селекции за кучета и котета, ама мак няма да успея. Вече нямам никакво плодче , а ми трябват и за смеските с храна, та едва ли ще предавам повече, Вериятно само някое вълшебно плодче и толкова.

8. haritobg

haritobg Прохождащ

За пазара на плодове обикновени дървета или XXL е по-добре да се садят ?

9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ХХЛ естественно ги береш 2 пъти в денонощието