Дискусия: Пазар за плодове 3

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by [Ghost_Rider], Jun 8, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sco

sco Велик майстор

Ивента започна. И о чудо. При обиранета на дърветата вместо чуден плод ми дава ШИШЧЕТА !!! Вълшебното дърво - също!
    Абе БП, и тоя прост ивент ли успяхте да объркате, нямам думи.

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А мен си ми даде вълшебно плодче. 50-а броя някъде.
    Даже вече уползотворих и доста от менетите - 100 броя храна, 5 билета за колелото, падна ми се и еднорога и последното дърво златен дъжд - вече си имам трички.

3. sco

sco Велик майстор

При дърветата се оправи, но вълшебното дърво продължава да дава шишчета.

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Питието не съм го отворил, а сладките ги нямам като рецепта. А и понеже не действат глобално не ги позлвам. Само за тропиците за мен не си струва да ми хабят слот. Изпозлвам мармалада, чатнито, когато има събитие да хабя супер торта и пинки пак а понякога и невинноста, но не често. От другите позлвам само тези които дават някакви точки - палачинкитем нектара и тем подобни. Торта я позлвам само за растение от събитие, торъа за дървета я трупам за бройка и я позлвам случайно, предпочитам да си разчитам на ъпгрейдите на самите дървета.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Успявам да комбинирам (в повечето случаи) ползването и на ананасови сладки, и на чатни. Брането във фермата (заради ххл дървета и цъкалки) е организирано 2х през 12 ч. Вечер преди голямото бране изяждам ананасовите и пинки, бера с тях. Сутрин все още действат. А след като обера дърветата през деня ползвам ЯМЧ за растенията. Само когато има куест и бучкам растения извън 12-те часа през деня не мога да ползвам ананасовите по този начин.
    Мими и дървесна при дърветата ползвам задължително със гигантските секвои, а също и някакво време с най-новите дървета (докато преценя, че си струва харченето им и ако ги имам).

Щяло да почне да дава чуден плод утре, след приключването на Малки помощници.

Last edited: Jun 9, 2017
  6. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Някой сеща ли се - имаше таблица за предаване на продукти?

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз май приключох. Искаше ми се 15 монети да събера, да взема още 20 броя храна и да имам по 100 селекции за кучета и котета, ама мак няма да успея. Вече нямам никакво плодче , а ми трябват и за смеските с храна, та едва ли ще предавам повече, Вериятно само някое вълшебно плодче и толкова.

8. haritobg

haritobg Прохождащ

За пазара на плодове обикновени дървета или XXL е по-добре да се садят ?

9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ХХЛ естественно ги береш 2 пъти в денонощието