Дискусия: "Още повече диви животни"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

Някой с Краб да каже на колко максимално му позволява да надуе цената, че ми е любопитно..

2. .water.

.water. Обсебен

Максимално мога на 24 000 ,а на моя пазар върви по 12 000.

3. The.Farm

The.Farm Болярин

Да-а, значи почти еднакво, но на моя ги няма, почти де... ако не броим единичните бройки за качване на цената, които пускат. Което си е добре, явно още ще върви на горе цената.

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

19427,20, ТОВА Е НАЙ-НАДУТАТА ЦЕНА, върви по 11800 мп.

ПП. Първите са на 26 хил.

5. The.Farm

The.Farm Болярин

При мен все още не го предлагат, и ако пуснат по 1-2 бройки, някой ги взима... иначе при мен е заковано на 13 000. И може да се надуе до близо 24 000

Уф, трябва да излизам, до после

6. fifi9902

fifi9902 Младши експерт

да се отъркам у теб дано имам твоя късмет,че като си знам моя тръпки ме побиват.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

9987 минимално, 18244 максимално, всичко 80 предложения.
    На мен в момента ми позволява макс. 19153 да искам.

8. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

При мен най-ниската цена на пазара е -13 891, най-високата - 30 494.
    Аз мога да искам 24 310.

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от 11500 до 20563

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

600 супер храница и евента е готов, но с тези ежемесечни евенти със селекции - мисията невъзможна!

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

За куеста, този път взех само стикера.

12. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

Големи кожодери . Обраха ми до дупка супер храната.Ако след 20 дена има подобен куест струва ми се ще има да ги благославям, благославям , благославям ...

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък им благославям колеото нещасно. 10 обикновени билета и 5 парти и нито веднъж не ми се падна тая тъпа супер храна. Да не казвам че на колеото или плашила, или замък или пагода - другите 2 къщурки никакви ги няма.

14. ludko52

ludko52 Активен автор

Ура, не мога да повярвам, от оборите ми се паднаха хипопотам, фламинго, тигри и червена панда. Тигрите и фламингото ми станаха по три, така, че ще имам за размяна на ПиТ.

15. *Aleksa*

*Aleksa* Младши експерт

Излюпиха се и две еленчета, не мога да повярвам чак.:D
    Когато пуснат за размяна новите обори ще разменям акула ( или друго ) за дъждовник. Нямам толкова жаби за да си го взема сега.-.-

16. Еделвайс

Еделвайс Стажант

18003940
    защо не мога ръчно да обера разплодника ?

17. rumi74

rumi74 Подрастващ автор

кликай върху зеленото квадратче ,ако са ти готови животинките

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Така.... ако някой случайно няма оранжев заек, оранжева пуйка, оражево магаре , оранжева камила и оранжева маймуна нека ми пише ше му доставя всичко на ПиТ:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Е то бива да бива , ама такова биване не бива :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Last edited: Oct 10, 2016
  19. sahara83

sahara83 Познавач

Не знам явно и двете сме каръци.o_Oo_OНа мен пък ми се паднаха 5 трънки ххл а пък оборите даже не ги помня толкова смотани бяха. При мен компесацията беше че от билетите поне събрах всички къщички които са пуснали до момента.:):):)

20. amira

amira Обитател

В моята ферма положението беше такова при предишните два куеста. И дърветата, и оборите бяха за склада. Този път се отчете - тигър, мравояд, елени и бугенвилия.