Дискусия: Очакване на Дядо Коледа

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 18.12.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, виждам, че нямаш отговор на въпроса си, не знам дали си открила декорацията "Крилато каране", в случай че не си - тя се намира качена на реда от събитието.

яйцето е сложено на полето за любимци. В долната част някъде по средата е - три или четири поленца нагоре /навътре/ от Дневника брой и ще го видиш...

Последна редакция: 4.1.25 в 08:15
    tanyamery харесва това.
  2. Galina_65

Galina_65 Прохождащ

Благодаря!

Кобрелия харесва това.
  3. toshko_ck

toshko_ck Подрастващ автор

Здравейте , туко що изпълних успешно целия куест , спечелих си реда , обаче се оказва че два от предметите за реда ги нямам , от къде се печелят , или се закупуват ?

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, всички предмети се печелят по време на събитието. Предполагам, че не откриваш предметите "Пъстър хаос" и "Безредие със скейтборди". Но потърси в инвентара предметите "Пъстър хаос (+)" и "Безредие със скейтборди (+)". Чак след изчерпване на 20-те им обирания и прибиране в инвентара ще се трансформират в предметите без "(+)" в наименованието и ще можеш да ги поставиш на реда с облачета. Приятен ден!

toshko_ck харесва това.
  5. bim177

bim177 Обитател

Със спечелените монети може ли да споделите какво си купихте за тях.

milena7004 харесва това.
  6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, купих яйцето на Мърморкото и 1 сандък с бонуси. За мен друго не представляваше интерес. Това цъкане на 4 часа или на 23 часа и дебненето дали не пропускам обиране ми идваше вповече. Приятна игра!

mimi123123456, milena7004, bim177 и още 1 човек харесват това.
  7. milena7004

milena7004 Майстор

Аз си купих яйцето на Мърморкото и супергигантската Секвоя.

mimi123123456 и mushnu4ka харесват това.