Дискусия: Очакване на Дядо Коледа

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 18.12.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Bamze

Bamze Главен болярин

Какъв точно е проблемът? Не ти се начисли наградата като допълнителна такава при изиграването на 13 кутия с орнаменти ли ?
    Аз още не съм я изиграла тази кутия, предстои ми.

.TAINNA. харесва това.
  2. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

Днес имах голяма изненада - отворих сандъчето "Изобилие от кутии с орнаменти". Не знам от къде с е появило. :)))

.TAINNA. харесва това.
  3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, ако мистерията е в това, че не дава точките по нивото, които са упоменати във ФАЯ, ще кажа, че проблемът е известен и щял да бъде отстранен на 02.01.2025 г. Ако става въпрос за нещо друго, уточни моля. Приятен ден!

Привет, това сандъче се печели при обиране на всеки 4 ч. на едно от двете специални полета.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Очакване-на-Дядо-Коледа.25918/#post-223541
    Приятен ден!

.TAINNA., fermer4etoo1970 и mimi123123456 харесват това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Коледни заплитания 1-21 Най-сетне германските колеги дадоха решения за всички 21 нива:

Решения за събития| Страница 54 | Farmerama BG

пост 1069, 1071 и 1073
    Благодаря от името на всички български играчи! :)

Моля те, кажи ни какво е станало. Двете цъкалки Пъстър хаос и Безредие със скейтборди зреят на полето и ги обирам. Какво да гледам?

[​IMG] [​IMG]
    Това са моите цъкалки. Сложих ги на 26-ти декември вечерта, така мисля. Само че имам само 1 начислена кутия. Сега виждам че кутията със скейтборди трябва да дава 3 кутии. Ако са за пъзелите, не ме вълнуват, защото ги изиграх още вчера. Котката ме вълнува. Не трябва ли хаоса също да дава повече?
    Спрях да играя мини игрите. Чаках да излезнат всички 21 нива. Сега ще помисля до къде да изиграя и къде да започна да греша, за да спечеля повече монети.

Последна редакция: 28.12.24 в 15:38
    elliss_bg, bim177, -helixme4o- и 4 други харесват това.
  5. kazmin_tamara

kazmin_tamara Активен автор

За какво дават цъкалка купичка с бисквити толкова късно, като не ти трябва? Голяма глупост; свършиха пъзелите ,ето ви излишни бисквити по 3 купи.

.TAINNA., Bamze, mimi123123456 и 4 други харесват това.
  6. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

кгато изиграем 21 игри , ще има ли опция да ги изиграем отново за повече звездички

.TAINNA. и Bamze харесват това.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

след 21 няма вариант за повече монети. Преди да стигнеш 21 трябва да изиграеш колкото искаш грешни ходове и да печелиш от тях по 15 монети, но прави сметка за бисквитките. Остави си 21 за в края, но трябва да изиграваш и сгрешените, за да им вземеш по 25 монети. Смятай колко купички с бисквити ще ти трябват.
    Вече тествах. Мога да греша на 20 колкото пъти искам, но трябва и да го завърша. Накрая 21 ако имам още бисквити, и него ще греша и ще го завърша с последната кутия.

pepa551, kakata13, Bamze и 2 други харесват това.
  8. taiana65

taiana65 Стажант

Отворила съм шестата плочка на "Коледна прежда", завършено ниво и завършено във времето, но никъде не намирам "Крилато каране или кацане. Моля за проверка. ИД 12460450

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Тайна, защо бисквитки? Това което си описала, не касае ли орнаментите?

Последна редакция: 30.12.24 в 22:14
    Bamze и .TAINNA. харесват това.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Танче, така де, объркала съм се, за орнаментите иде реч. Тези дни се претоварих и сгреших. Който сега ме чете да не ми се смее, моля :) Котката я играем с орнаменти, а пъзелите с бисквити. Да не правя корекции горе, да се чете Орнаменти вместо бисквити :oops:
    Благодаря за корекцията злато, дано не съм подвела хората много :(

Bamze, mimi123123456, tanyamery и 2 други харесват това.
  11. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

Много благодаря, разбрах

Весели празници !

Bamze, tanyamery и .TAINNA. харесват това.
  12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Чудя се сега как да наглася нещата за да събера 300 монети за да взема секвоята. Прочетох вашите идеи описани по горе но не зная дали ще ми стигне времето. А сега се замислих, че от глупост съм с 50 монети назад, защото предният път се излъгах и си купих със сто монети 2 кутии с орнаменти, от които обаче на практика спечелих 50! Пълен абсурд, ама който не мисли навреме....

elliss_bg, .TAINNA. и Bamze харесват това.
  13. toshko_ck

toshko_ck Подрастващ автор

Здравейте , все още мога да разбера за тези "" безпламенни свещи""" , две сепечлвам от другите мини игри и две трябва задължително да си закупя ? Или от къде и как да се сдобия с другите две ???

14. ka-linka

ka-linka Пазител

Стигаш до 19-20 игра, отваряш я, биеш и направо хикса и печелиш 15 монети, повтаряш колкото пъти искаш.Имаме още 9 дни, без днешния, по 2 кутии с орнаменти са 18 мини игри до края. Пресметни кое как ще ти стигне.

Да, задължително се купуват. Извинявам се за двупостието, ама не успях да събера двата отговора в един.

Последно редактирано от модератора: 31.12.24 в 12:11
    .TAINNA., pepa551, Bamze и 3 други харесват това.
  15. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Честита Нова година! Пиши ми на ПиТ и я имаш, сега можеш за друго да ги похарчиш :)

tanyamery харесва това.
  16. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Честита Нова Година на всички!!! Бъдете здрави, сбъдвайте мечтите си, бъдете с любимите си хора, обичайте и бъдете обичани!!!
    Не зная до къде си, но ще ти кажа моята стратегия...аз взех секвоята и сега събирам монети за други благинки. Ще играя мини игрите докато стигна 21 ниво и там ще стартирам мини-играта и ще излизам от Х за да вземам по 15 монети(проверих, че на всяко излизане дава по 15 монети). Все пак ще търся правилната комбинация, но излизам преди да изтече времето. До края на събитието има още 8 дни, което е достатъчно за да се съберат поне още 16 или 17 кутии, В случай, че не можеш да минеш дадено ниво преди да изтече времето, ако можеш да го завършиш дава 25 монети, но не дава допълнителната награда....повториш ли го, дава САМО допълнителната награда, така, че си прецени кое е приоритетно за теб. Време има, дерзай :)

.TAINNA., nivata1, tanyamery и 2 други харесват това.
  17. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте и за много години!
    Искам да споделя с вас за реда от това събитие. Той дава към 6 милиона при мене за 120 часа. Четирите фигурки, които съм спечелила за този ред ми дават към 70 милиона приблизително за 24 часа. Определено няма да наредя този ред, този път.
    Проверете при вас как е положението и решете за себе си.
    Щастлива и здрава година ви желая!

bim177, [[Fermerkaa]], Ferma_Ro и 4 други харесват това.
  18. vida_bl

vida_bl Обитател

Не съм сигурна, но мисля, че секвоите не могат да се подаряват.

elliss_bg и tanyamery харесват това.
  19. стефи_27

стефи_27 Подрастващ автор

100 процента не се подаряват,както и лг дърво;):)

elliss_bg и tanyamery харесват това.