Дискусия: Очакване на Дядо Коледа

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 18.12.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. staneli

staneli Старши болярин

Заложи на дървета с по-дълго зреене. Още при старта на събитието ми паднаха 20 будилника - от 23 часови, 22 ч., 21 ч. и няколко 20 часови дървета, а и два разсадника бях заложила, разбира се и много харита, редички... После сложих 12 часови и скокнаха само два будилника. Надявам се тези 22 да ми стигнат.

-iliana7-, milena7004 и .TAINNA. харесват това.
  2. Doremi

Doremi Старши болярин

Къде се използва Празничен елхов будилник ?

3. ka-linka

ka-linka Пазител

За удължаване на времето в Коледна прежда, може да мине и без будилници, някъде в странско дават решенията на задачите и с по-бързо кликане с мишката мисля, че ще мина и без будилници, цели 6 имам до сега.

Bamze, sco, Doremi и още 1 човек харесват това.
  4. sco

sco Майстор

Дай линк.

nasko9898 харесва това.
  5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

fiorenti, danka5656, bim177 и 5 други харесват това.
  6. sco

sco Майстор

nasko9898 харесва това.
  7. ev4eto72

ev4eto72 Прохождащ

Моля да проверите ID: 15686880 и при мен липсват джел и пуловери

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, предадено е твоето ID. Ще помоля за търпение, нямам представа кога ще бъде обработено. Приятна игра!

9. kosibosi63

kosibosi63 Напреднал

ID 36253416
    Mоля да проверите и при мен липсват джел и пуловери.
    Благодаря.

10. mushnu4ka

Здравей, нищо не си предавал преди да бъде остранена грешката в играта, т.е. няма липси вследствие на това. Хубав ден!

11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря, има изображения до ниво 10, за сега. И допълват още. Аз заседнах точно тук, на 10, но взех двете свещи, завърших елхата и наредих реда :) От пъзелите остава да събера 24 плочки (падат се по 6 от една кутия с бисквитки) и приключвам без да купувам купички с бисквитки от магазина за там. Купих обаче свещите и кутиите с орнаменти. Ако до края успея да събера 850 монети, ще успея да купя основните неща, които искам. Ако дай Боже взема още монети, ще взема неща и от третия таб на предложенията в магазина. Харесвам събитието :) Пожелавам на всички, които го играят, да успеят да го завършат и да вземат всичко, каквото им трябва :)
    Весели празници! :D:inlove::music:

Bamze, mimi123123456, conika24 и 3 други харесват това.
  12. conika24

conika24 Стажант

Би ли споделила как се събират толкова монети?

13. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

При предаване на 180 парчета от пъзелите, получаваме подарък
    [​IMG]Пъстър хаос (+)24 обирания
    20 000 ТО/ТрТО
    1 Кутия с орнаменти (по време на събитието)
    или 5 Супер тор (след събитието)
    20:00 ч.1х2
    Тогава ще получаваме по две кутии с орнаменти на ден, и събитието ми изглежда вече постижимо.
    От магазина не съм купила кутиите. По нова година, ако се наложи ще ги взема.

Искам да попитам с комбайна или с гъбката се бере тоя предмат, за да знам на кое поле да го сложа?

За играта с преждата - има 21 нива по 25 монети , което прави 525 монети. Като се закупят 2 свещи, без които не може, остават 385 монети за харчение.

Последна редакция: 26.12.24
    Bamze, ka-linka и .TAINNA. харесват това.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

За пъзелите обирам на 4 часа купичките с бисквитки. С будилник в ръка. Иначе не става. Още две обирания и съм готова с пъзелите.
    Същото правя и с кутиите с орнаменти. Обирам на 23 часа и дебна да не ги изпусна. После чакам в немския форум да пуснат помощните обяснения за преждата на котката. Тук вече се иска бързина и внимание, за да се вземе максимума от 25 монети на ниво. Тук се играе много бавно.
    Пъстър хаос я взех вчера и я сложих на горската поляна. Ще я бера ръчно в 20.40 защото имам Арт със спрей на цветя, които няма да бера сега. Миме слагай като мен и не чакай. Една цъкалка на ръка хич не е трудно :D

Последна редакция: 26.12.24
    mimi123123456 харесва това.
  15. conika24

conika24 Стажант

Това е ясно, но не разбрах как от 21 нива в коледната прежда по 25 монети очакваш да събереш 850 монети още. Аз ли нещо изпускам в играта!?

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Извинявай, не разбирам въпросите ти. Къде прочете, че очаквам? Казах Ако до края успея да събера 850 монети :) Ще мога да кажа в края на играта, когато ще знам, колко съм събрала. Надявам се сега да ти е ясно?
    Относно сметките: след изиграване на всички нива, ако има възможност да се повтарят, и ако повторенията дават по 15 монети, ще има още приходи. Но не съм сигурна. Трябва да проверя, да прочета дали това е възможно.

ka-linka харесва това.
  17. p_janeta

p_janeta Старейшина

Ако задачата е изпълнена, при повторно изпълнение не се начислява нищо. Поне така пише, но не съм тествала.
    Ако задачата не е изпълнена и се затвори от Х на минииграта, се начисляват 15 монети и остава на същата задача. Направих го 2 пъти, предполагам, че няма ограничение.
    Този трик ще го приложа на 21 задача, тъй като нямам представа с колко излишни кутии ще разполагам.

[[Fermerkaa]], tanyamery, pepa551 и 5 други харесват това.
  18. mushnu4ka

Здравей и честита Коледа!
    Предметът се бере с обикновения комбайн, не с този за любимци.
    Приятна вечер!

tanyamery, .TAINNA. и mimi123123456 харесват това.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

това е много добра идея, благодаря ти. И аз ще опитам :)

tanyamery и Bamze харесват това.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Има някаква мистерия с декорацията "Безредие със скейтборди". Погледнах инфото за събитието и по други форуми, еднакви са с българското, обаче при мен действителността показва нещо различно. При някой друг да има проблем?

.TAINNA. харесва това.