Дискусия: Очакване на Дядо Коледа

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Dec 18, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

С голям зор вече е разгадана тази блъсканица.:cry:
    Ви е луди ли сте празници идват ,да се веселим,вие искате да обираме по часово разни сандъци.:cry:
    Защо винаги по празници пускате толкова завързани задачи:cry:
    Както върви май ше трябва да обирам на нова година в 00.00 часа точно:cry::p

2. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Изглежда сякаш ще иска доста четене това събитие. Приятна игра на всички и весели празници.

ПС: Еха, ще може да се спечели секвоя!

Last edited: Dec 19, 2024
    Bamze likes this.
  3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Абе я си стойте на Земята xDxDxD Иначе събитието е тъпо , увъртяно и отвратиелно до нема и къде.Забравили са онези джаджи дето ги ограждаме само и кефа щеше да е пълен.Просто любоФта на БП към нас е нестихваща ,от ясно по ясно.И за да не развалям собствената си традиция ще го играя.Успех на всички и спокойна нощ ;)

4. milena7004

milena7004 Майстор

Имам проблем с куеста.Предадох 150-160(може би са и повече)зимни пуловера в една от задачките в куеста ,а сега след последното ми обиране имам още 39,но първите,които предадох липсват.Моля,за съдейсвие от екипа.
    milena7004 ID: 4402021

sco likes this.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, виждам предадени 196 грозни зимни пуловера. Какво имаш предвид с това, че липсват? Не се изобразява предаденото ли? Ако да, и след излизане от играта, рестартиране и повторно логване ли е така? Евентуално приложи картинка на това, което се вижда при теб. Спокойна нощ!

6. milena7004

milena7004 Майстор

Муши,благодаря за бързият отговор. Да,не се визуализират.И в момента продължавам да не виждам къде точно съм ги предала .

7. mushnu4ka

Ей сегинка ще пробвам при мен какво се случва. Възможно е да се логна и в твоя акаунт, ако бъдеш изритана, да знаеш какво се случва. И ако трябва, ще предавам нагоре по веригата за проблема.

П.П.1 Проблемът със сигурност не засяга всички играчи. Но бил вече известен и вероятно щял да бъде отстранен утре, т.е. вече днес по някое време.
    П.П.2 За сведение - предала си задача/ниво 4.

Last edited: Dec 19, 2024
    .TAINNA. and milena7004 like this.
  8. milena7004

milena7004 Майстор

:

Много,много благодаря!Спокойна нощ.:)

mushnu4ka likes this.
  9. sco

sco Велик майстор

Аналогичен случай. Само че аз предадох джел, първо 18 бр., после още 161 бр. Тази сутрин в заведението няма никой - предаденият джел липсва.

Чакаме. Дано се сетите да ни уведомите, когато проблемът бъде решен.

10. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Някой може ли да ми помогне,и да ми каже от къде идва тази безпламенна свещ?Четох,четох,пустото поле го обирам два пъти с дървета,имам вече 745 пуловера,ама свещ никаква.

.TAINNA. likes this.
  11. mushnu4ka

Здравей!
    Безпламенна
    свещ
    --- Изпълнение на задачи в частта "Весел пъзел"
    - Празничния магазин в частта "Коледна прежда"
    ----3 600 ТО
    2 400 МП
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Очакване-на-Дядо-Коледа.25918/
    Приятна игра!

.TAINNA. likes this.
  12. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Благодаря!Това означава ли,че първо трябва да чакам да събирам кутийките с бисквити и орнаменти ,да събера монети и чак тогава да предавам пуловери и джел.Много се обърках в последователността на играта.

mimi123123456, Bamze and .TAINNA. like this.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Докато събираш кутийките,през това време сееш и събираш пуловера и растението.

.TAINNA. likes this.
  14. mushnu4ka

Моля.
    Да, точно това означава. Сееш растението и събираш изскачащите и не забравяш да обираш специалните поленца за изобилие от купички/кутии. Когато имаш необходимото, изиграваш част от миниигрите и редиш част от пъзелите, за да получиш необходимите свещи. Хубав ден!

mimi123123456, Bamze and .TAINNA. like this.
  15. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

О,голямо благодаря.Въобще не можах да вдяна как се развиват нещата.

Bamze, .TAINNA. and mushnu4ka like this.
  16. rumiko6161

rumiko6161 Подрастващ автор

Здравейте,
    Бях предала над 700 джел тази сутрин, но в момента не ми ги отчита. При предаването ги отчете, но сега ми показва нула.
    Какво трябва да направя?

ID: 6767230

17. mushnu4ka

Здравей,
    В някои акаунти има проблем с визуализирането на предадената стока, който вероятно ще бъде отстранен днес. Но е предадена, не се е загубила. Така че прояви търпение, това трябва да направиш.
    Приятна игра!

18. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

Здравейте, Предадох джел и пуловери достатъчно за да изпълня задачите след време влизам и проверявам нито задачите изпълнени нито ресурсите!Моля да видите какво се случва! ID 10729152`

19. mushnu4ka

Здравей,
    Надникни тук за отговора:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Очакване-на-Дядо-Коледа.25920/#post-223659
    Приятна игра!

20. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

В ID: 11137718 не се визуалират предадените пуловери и джел във всички задачи.
    В ID: 11116223 също не се визуализираха и по грешка предадох отново джел, т.е. трябва да се възстановят 2000бр. джел.

-niksan- likes this.