Дискусия: Отново е пролет

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Apr 10, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Отново е пролет 3

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

shiky likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще са необходими 500 бр. черешов цвят + различни животни (обикновени и селектирани).
    :)

3. .water.

.water. Обсебен

Много селекции и животни за мижави награди ...ако има намаление може да го играя иначе хвърлена храна на вятъра.

4. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Заболяха ме очите да чета колко неща се искат и дори един обор за бурундуци да няма като награда или някое от най-новите дървета......

5. tanyamery

tanyamery Адмирал

500 бр. черешов цвят са равни на 1000 СХ, нали? Ще го играя само, ако има ден на намаления. Този евент е за високите нива, които отварят сандъчета с животинки и те се трупат в плевнята, един вид "пролетно почистване". А наградата за успешно приключилите са още сандъчета с още животинки o_Oo_Oo_O.

Четох, четох и пак не видях, тези декорации само по един път ли се вземат?

[[Fermerkaa]], Bamze and shiky like this.
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Реда е много хубав,ще играя:)

7. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Май нещо си объркал дискусиите.

8. gu6i

gu6i Стажант

всичко имам но няма да играя редът не ме мотивира ако в края на 100 ниво имаше по едно дърво с лалогулдени пак е под въпрос евента който играхме за лалогуденови дървета беше по лек е вярно е беше голямо сеене но си сеене а не селектиране и я излезе я не животното което ти трябва просто загувена кауза за лудо работи за лудо не стой

DILQNADELI, shiky and koteto9 like this.
  9. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Играя. Ще изчакам, ако има намаление, ще се възползвам от него. Но ако липсва, все пак ще изиграя евента, сандъчета не пропускам дори и на 2 дни.

-niksan- and DILQNADELI like this.
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

А за търпеливите, Нещо по на кяр, дали ще има.

11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ето, отговори ни се - след час време започва ден /по-точно 2 дни/ на намаленията. Супер.:inlove::inlove::inlove:

12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

xDxDxD Бе бърза работа никой няма

13. tanyamery

tanyamery Адмирал

В основният акаунт нямах никакви проблеми със завършването, обаче.... Имам сателитни акаунти на 205 ниво, в които положението с този евент е тежко дори да имаш СХ, даже намалението и ББ не помага! Търсят се скунксове, орли, петли, хиени и др. подобни от които имам по един до три обора, а 40 бр. нито можеш да отгледаш, нито с 10 милиона МП можеш да купиш. За ниските нива, каква е ситуацията даже не ми се мисли!

shiky and лудакрава1 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.