Дискусия: Отново е пролет

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -dd76-

-dd76- Редовен

8)
    ЗадачаНужни стокиНаграда
    110 Изпълнени задачи"Сладко дърво-изненада"
    230 Изпълнени задачи"Зеленяк"
    370 Изпълнени задачи"Пролетни цветове"
    4100 Изпълнени задачи"Бликаща радост"
    5120 Изпълнени задачи"Ред в набесната градина
    първата-най-отгоре

dimoof and FrozenKiss like this.
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Допълнителната информация се позовава за реда, не за цъкалката. Тя също вече е налична - https://board-bg.farmerama.com/inde...а-за-Небесната-градина-Сладка-изненада.14766/

3. tani1980

tani1980 Полубог

Смоуки, ама че и маркови си ги избрала - Булгари.Много са готини, но и цената на рамката не е за всеки.

dimoof and sm0uk3r71 like this.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Съжалявам, но подписи не виждам, опцията е изключена. Така че всеки път ще искам ид :)

bilq76 likes this.
  5. zorro58

zorro58 Главен болярин

добре , че бройките на ябълковият цвят са малко и си ги произведох отново , щото както гледам , ни скрип , ни дявол , въпреки обещанията

bim177 and bubolina8 like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Липсващите ябълкови цветове най-сетне успешно са намерили пътя към плевнята ми. Всичко е точно.
    :)

7. tani1980

tani1980 Полубог

И кое му е начисленото че не виждам?Щом от всяка ябълка има цвят, Колко цвята трябва да имам в пелвнята от цяла горска поляна с ябълки ххл вчера обрани, когато имаше проблем?Защото в плевнята си аз виждам към момента само 60 бр. , като се има предвид че още снощи си направих необходимите бройки.Явно елементарната математика много им куца.

п.п. А и долу в дневника няма отчетено нищо по въпроса.Сакън да не се минат.

8. -dionis-

-dionis- Прохождащ

Здравейте,
    не че тук му е мястото, но някой вчера, около 15.30 часа /22.03.2017г./ да си е купил ред в небесната градина за 750 000 МП и да му е наличен такъв в небесната градина?! Защото си платих и пих една студена вода. Явно нещо се е объркало, но моите с пот на челото спечелени МП ги няма, а и ред си нямам....

9. aylakz

aylakz Редовен

Mоя ред не помня точно в колко го купих но си е на мястото

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Провери дали виждаш всички редички с облачета (всички поредици):
    Ако и там не откриеш закупената редичка, помоли админите за проверка, най-добре си създай тема в раздел Помощ или в подходяща съществуваща там, не забравяй да оставиш и ID на фермата.

11. billy97

billy97 Стажант

Защо го няма списъкът със задачите вляво и в дясно? Само при мене ли е така? Вчера го имаше , а днес не!!! Моля, ако някой го има може ли да го качи. А най-добре ще е да го оправят във официалното инфо модераторите.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не зная дали само при теб е така, но при мен се виждат и двата списъка. Опита ли с друг браузър как е?

13. –divane-

Имаш начислени 32 ябълкови свята, днес
    2017-03-23 16:26:26поправкаябълков цвят = 32
    Точно толкова са получени и вчера с второто обиране
    2017-03-22 21:20:42получиениябълков цвят = 32
    Предадени в куестовете 8
    И в плевнята остават 56.

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Току - що спечелих от колелото на късмета "100% бонус реколта"!!! :p Кажете, че важи и за евентните растения! :oops:

П.П. Отговорих си сама. Ура, дава и за тях +2! Е, поне се похвалих! :D Вече преусмислям стратегията!

Last edited: Mar 23, 2017
  15. tani1980

tani1980 Полубог

С второто да, но първото ми обиране пак казвам горската поляна беше само и единствено с ябълки ххл и нищо друго, което се равнява на 180 и кусур цвята при обиране без проблеми.

Здравейте фермери ,

Утре на всички , на които не им са начислени цветове от обирането на ХХЛ дървета , ще бъдат добавени със скрипт.

Екипът на Фармерама.

Та значи според това съобщение би трябвало да ми бъдат начислени 180 и кусур ябълкови цвята, колкото са бройките на малките поленца на горската поляна, толкова ми бяха и дърветата.И понеже мен не ми се чакаше техният кеф когато решат да си оправят бакиите си оставих колкото дървета ми трябват за цветовете и си ги обрах снощи.Никъде в съобщението не пише, че ще получим толкова бройки, колкото дървета оберем вторият път.

16. –divane-

Ни кои не е казал че ще са колкото 2-рото обиране, не мога да видя какво е имало на поляната веднъж обрано, а само какво са записали колегите. Реших, че си обрала същите ябълки и втория път. Ще предам на колегите да проверят отново при теб, щом не е така.

17. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря ти Диване, но проблема ми не е в това че после няма да получа след обмяната точките и пенитата, които не са кой знае какво.Просто забелязах че им е много избирателен скрипта и изчисленията.Извинявам се за за тона си, няма нужда от намеса по-нагоре по веригата.От други играчи не видях оплаквания, а може и да не са обърнали внимание и затова писах.Реших че може да е друга някаква грешка.Още веднъж се извинявам, лека вечер от мен. :)

18. zorro58

zorro58 Главен болярин

няма да се притесняваш, при мене въобще не са начислени , ама и вече не ми трябват, но става въпрос за принципи , нали така
    а за бройките си абсолютно права , аз като ги обрах втори път и ги махнах, може би и за това не са ме зачели за играч и не получих нищо, както винаги кашата е голяма

Last edited: Mar 23, 2017
  19. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

При предаването на стока и други в ляво на задачите получих награда 2 бр. загадъчен обор за острова, няма ги в менюто. Моля за проверка. ID 34055999

20. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    тази сутрин е получен загадъчен обор Обсидиан той е за фермата и виждам в менюто два броя.
    Вчера са спечелени Загадъчен Бахама-обор „Кобалт“-два броя те са за острова и снощи са обрани готови.

Thread Status:
Not open for further replies.