Дискусия: Отново е пролет

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 21.3.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. -dd76-

-dd76- Редовен

8)
    ЗадачаНужни стокиНаграда
    110 Изпълнени задачи"Сладко дърво-изненада"
    230 Изпълнени задачи"Зеленяк"
    370 Изпълнени задачи"Пролетни цветове"
    4100 Изпълнени задачи"Бликаща радост"
    5120 Изпълнени задачи"Ред в набесната градина
    първата-най-отгоре

dimoof и FrozenKiss харесват това.
  2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Допълнителната информация се позовава за реда, не за цъкалката. Тя също вече е налична - https://board-bg.farmerama.com/inde...а-за-Небесната-градина-Сладка-изненада.14766/

3. tani1980

tani1980 Полубог

Смоуки, ама че и маркови си ги избрала - Булгари.Много са готини, но и цената на рамката не е за всеки.

dimoof и sm0uk3r71 харесват това.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Съжалявам, но подписи не виждам, опцията е изключена. Така че всеки път ще искам ид :)

bilq76 харесва това.
  5. zorro58

zorro58 Главен болярин

добре , че бройките на ябълковият цвят са малко и си ги произведох отново , щото както гледам , ни скрип , ни дявол , въпреки обещанията

bim177 и bubolina8 харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Липсващите ябълкови цветове най-сетне успешно са намерили пътя към плевнята ми. Всичко е точно.
    :)

7. tani1980

tani1980 Полубог

И кое му е начисленото че не виждам?Щом от всяка ябълка има цвят, Колко цвята трябва да имам в пелвнята от цяла горска поляна с ябълки ххл вчера обрани, когато имаше проблем?Защото в плевнята си аз виждам към момента само 60 бр. , като се има предвид че още снощи си направих необходимите бройки.Явно елементарната математика много им куца.

п.п. А и долу в дневника няма отчетено нищо по въпроса.Сакън да не се минат.

8. -dionis-

-dionis- Прохождащ

Здравейте,
    не че тук му е мястото, но някой вчера, около 15.30 часа /22.03.2017г./ да си е купил ред в небесната градина за 750 000 МП и да му е наличен такъв в небесната градина?! Защото си платих и пих една студена вода. Явно нещо се е объркало, но моите с пот на челото спечелени МП ги няма, а и ред си нямам....

9. aylakz

aylakz Редовен

Mоя ред не помня точно в колко го купих но си е на мястото

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Провери дали виждаш всички редички с облачета (всички поредици):
    Ако и там не откриеш закупената редичка, помоли админите за проверка, най-добре си създай тема в раздел Помощ или в подходяща съществуваща там, не забравяй да оставиш и ID на фермата.

11. billy97

billy97 Стажант

Защо го няма списъкът със задачите вляво и в дясно? Само при мене ли е така? Вчера го имаше , а днес не!!! Моля, ако някой го има може ли да го качи. А най-добре ще е да го оправят във официалното инфо модераторите.

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не зная дали само при теб е така, но при мен се виждат и двата списъка. Опита ли с друг браузър как е?

13. –divane-

Имаш начислени 32 ябълкови свята, днес
    2017-03-23 16:26:26поправкаябълков цвят = 32
    Точно толкова са получени и вчера с второто обиране
    2017-03-22 21:20:42получиениябълков цвят = 32
    Предадени в куестовете 8
    И в плевнята остават 56.

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Току - що спечелих от колелото на късмета "100% бонус реколта"!!! :p Кажете, че важи и за евентните растения! :oops:

П.П. Отговорих си сама. Ура, дава и за тях +2! Е, поне се похвалих! :D Вече преусмислям стратегията!

Последна редакция: 23.3.17
  15. tani1980

tani1980 Полубог

С второто да, но първото ми обиране пак казвам горската поляна беше само и единствено с ябълки ххл и нищо друго, което се равнява на 180 и кусур цвята при обиране без проблеми.

Здравейте фермери ,

Утре на всички , на които не им са начислени цветове от обирането на ХХЛ дървета , ще бъдат добавени със скрипт.

Екипът на Фармерама.

Та значи според това съобщение би трябвало да ми бъдат начислени 180 и кусур ябълкови цвята, колкото са бройките на малките поленца на горската поляна, толкова ми бяха и дърветата.И понеже мен не ми се чакаше техният кеф когато решат да си оправят бакиите си оставих колкото дървета ми трябват за цветовете и си ги обрах снощи.Никъде в съобщението не пише, че ще получим толкова бройки, колкото дървета оберем вторият път.

16. –divane-

Ни кои не е казал че ще са колкото 2-рото обиране, не мога да видя какво е имало на поляната веднъж обрано, а само какво са записали колегите. Реших, че си обрала същите ябълки и втория път. Ще предам на колегите да проверят отново при теб, щом не е така.

17. tani1980

tani1980 Полубог

Благодаря ти Диване, но проблема ми не е в това че после няма да получа след обмяната точките и пенитата, които не са кой знае какво.Просто забелязах че им е много избирателен скрипта и изчисленията.Извинявам се за за тона си, няма нужда от намеса по-нагоре по веригата.От други играчи не видях оплаквания, а може и да не са обърнали внимание и затова писах.Реших че може да е друга някаква грешка.Още веднъж се извинявам, лека вечер от мен. :)

18. zorro58

zorro58 Главен болярин

няма да се притесняваш, при мене въобще не са начислени , ама и вече не ми трябват, но става въпрос за принципи , нали така
    а за бройките си абсолютно права , аз като ги обрах втори път и ги махнах, може би и за това не са ме зачели за играч и не получих нищо, както винаги кашата е голяма

Последна редакция: 23.3.17
  19. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

При предаването на стока и други в ляво на задачите получих награда 2 бр. загадъчен обор за острова, няма ги в менюто. Моля за проверка. ID 34055999

20. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    тази сутрин е получен загадъчен обор Обсидиан той е за фермата и виждам в менюто два броя.
    Вчера са спечелени Загадъчен Бахама-обор „Кобалт“-два броя те са за острова и снощи са обрани готови.

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.