Дискусия: Отново е пролет

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мечки и Лисици - жълти На острова безполезни килимарници - жълт и оранжев и Червени панди;
    дръвца - 2х червена круша. кавхой и финикова палма XXL,
    А от цветовете имах над 400 броя ябълков цвят в повече и около 30 броя черешoв.

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

От оборите няма с какво да се похваля, особено за фермата, но от дръвчетата на острова, прибавих няколко сандалови.

[[Fermerkaa]] likes this.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз така - от оборите нищо. Единственото, което ме зарадва беше сандаловото дърво, че си нямах. :)

malkata_ice likes this.
  4. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

И при мен така. Само сандаловото дърво ме зарадва, защото ми липсваше във фермата :) Сега ще си мина и куестовете в читалището с него....

[[Fermerkaa]] likes this.
  5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

На късметливата опашка - за хвалба си е (юнашка), от бахамските загадъчни неща пръкнаха се тези чудеса:
    имам си това, това, това, XXL вариант на това, това, това и за капак - това :inlove:

6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Мамина душичка, какво не ти се падна, бре!? :p
    Да са ти честити!

joujoujouj likes this.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Не дълбай с длетото тънко моето сърце,
    остави таз рана...нек' да зарасте...:cry:

Да ти се връщат! Хайде на кафе с бисквити :)

AIDA_78 likes this.
  8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

joujoujouj likes this.
  9. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

здравейте група! имам да меля още 5 торби. нацъках дървета и мако обори на бахама. как мислите, дали ще успея? днес още не съм обрала. мисля да махна дърветата и да сложа някое поле със с тор. иначе не вярвам да ми се получи да хвана тоя невестуляк, а така ми се носи палтенце зимъска :). какво ще селектираме в края на месеца и как да се сдобия със с храна?
    поздрави!

Thread Status:
Not open for further replies.