Дискусия: Отново е пролет

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 21, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 0246

0246 Обитател

Благодаря ти, Жужу! Вероятно има съвпадение в никовете във форума и в играта, но няма такова голямо значение всъщност. На мен ми остават над 100 отвари, няма как да ги събера от подаръци или от растения за 2 часа. Все пак няма да спим в някаква виртуална игра, я. Като са им толкова ценни изскачащите - да си ги кътат. То на що народ му писна и се отказа вече, че аз ли с моите неволи ще ги притесня. Тяхна си работа.

Мило е все пак, че се опитвате да помагате на страдащите :) - на пук на чуждите недомислици.

joujoujouj likes this.
  2. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Взех редчето и го напълних. Дясната задача я изпълних цялата, но лявата до 48 ниво - 6-те саксии ме отказаха поради остра липса на зеленяк. :)

Last edited: Mar 28, 2017
  3. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Как няма да му писне на народа-играта трябва отново да стане забавна-както в началото

4. джуманджи

джуманджи Прохождащ

Земеделци, животновъди и обикновени работливковци - моля за помощ - имам нужда от 6 зеленяка - бихте ли ми изпратили ако имате излишни подаръци
    ID: 54409306

Благодаря предварително!

5. lati24

lati24 Младши експерт

имаш от мене 1 бр

6. to6ka77

to6ka77 Прохождащ

Имам нужда от още 15 броя моля за помощ. Благодаря предварително :)

7. daniandd2

daniandd2 Прохождащ

Имам нужда от още 4 броя зеленяк , много моля за помощ.

8. джуманджи

джуманджи Прохождащ

Благодаря безкрайно на всички, които се отзоваха и ми помогнаха!!!!!!!!!! Справих се, благодарение на помощта ви! Желая ви безоблачна пролет и безкрайни вълшебни мигове!!!

9. fogli66

fogli66 Стажант

Моля,трябвами една отвара само.Безкрайно ще съм благодарен:))

10. bim177

bim177 Обитател

защо не мога да смеля????

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пратена е.

Опитай рефреш или направо излез и влез в играта наново, може в последния момент да е претоварена играта. Дано се получи!

bim177 likes this.
  12. bim177

bim177 Обитател

стана но дали ще успея да смеля

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

трябваше да платиш меленето

14. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Здравейте, исках и аз да помогна, но (простете невежеството ми) не разбрах как да изпратя подарък на играч, който не ми е съсед или приятел - може ли да ми обясните :)

15. sahara83

sahara83 Познавач

Здравейте фермери!Искам да се похваля като горд притежател на жълто производство на яйца и поредната трънка и то хл.След този потресающ късмет съм си направо доволна че розовия обор за котки беше даден като точно определена награда.;)

milena7004 likes this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пишеш му писмо ,после го добавях в приятелите ,след това е лесно:)

17. Mermaid

Mermaid Обитател

Днес последният писък на модата в тайнствените обори е папагала класик **, :)
    схемата действа безупречно ,от два обора Кобалт + 1 топаз =3 папагала класик :)
    Дървета дори не зареждам , Харесвам многооо повече ясните и видими награди, за които си заслужава да се потрудя ,
    В началото бяха хипопотамите , ммм това е нещо друго , но папагали от далечното минало ???
    ами те още стоят в инвентара, без да мръднат дори;)

sahara83 likes this.
  18. .water.

.water. Обсебен

Пръкна ми се още едно розово плужече две кашута ХХЛ даже и не знаех ,че има такива и поредния дуриан.

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

20. .water.

.water. Обсебен

Муши ще проверя дали моите кашута ХХЛ дават по 4 броя клаусенаxD,че така пише в поста ,който си ми дала благодаря ти не съм и разбрала.
    Дърво кашу XL
    2150 ТрТО
    4 бр. Клаусена18:00 ч.
    Дърво кашу XXL
    2300 ТрТО
    4 бр. Клаусена12:00 ч.
    * Редките дървета ще се падат много по-рядко от често срещаните

joujoujouj, [[Fermerkaa]] and mushnuk like this.
Thread Status:
Not open for further replies.