Дискусия: Отново е пролет 2

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kismit

kismit Активен автор

Слънчо, не съм го чувала/чела. От всяко ново загадъчно купувам по един стрък, пък каквото се получи :) Но реших да разгледам храма и видях нови попълнения в него, поне тях си набавих. А тези маймунски опашки не ги видях в задачите. Ще играя, нямам си лъвчета и охлюви, поне тях няма да търся на ПиТ :)

.TAINNA. and joujoujouj like this.
  2. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И аз не видях маймунските опашки в задачите,та по тази причина се чудя,как се появиха в темата?

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

kismit, всички ще ловим плужека (с къщурка) и царя на животните любим :)

xDxDxD ей така, от нищото, идилията фермерска да нарушава (край огнището :p)

4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

:eek:
    Таз идилия ми излезе доста скъпичко!o_O
    И въпреки това, ще обвиня себе си в невежество и прибързаност, а не Някой в погрешен избор на тема! Спокоен съм,спокоен,а и добър човек/може би/ Здраве да е.xD

joujoujouj and staneli like this.
  5. staneli

staneli Старши болярин

За малко и аз да се прекарам, на косъм бях да хукна към пазаря...., а там - по 48 700 е едната маймунска опашка. Инфото отгоре-отгоре бях прегледала...

scaregrowII likes this.
  6. daniva76

daniva76 Напреднал

Аз след ПиТ и Кралицата се бях посветила на куестовете в читалището, та викам вече да взема да изиграя някой евент, стига съм мързелувала. А и този ми хареса - не се искат някакви безумни бройки, а особено ми допада това, че в мелницата ще мелим само изскачащи, а не и от новите растения. Почвам го, пък докъдето стигна.

Успех на всички играещи!

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Лъвът се печели от куеста мили писма, така че и да не го взема сега - все някога ще го имам. Яд ме е че насила искат да отварям ненужни неща. Е много сори - Караконджулите не играем по ничия свирка! Ще си отварям когато искам и ако искам - а аз не искам така че. Прав ви път, крива ви пътечка!

eva-mina and merry.popinz like this.
  8. daniva76

daniva76 Напреднал

o_O

merry.popinz likes this.
  9. bubolina8

bubolina8 Комисар

Нещо не виждам куест мили писма?Къде го намери или аз съм недоскив:inlove:

10. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Има, има - при куестовете от фермата. Но толкова ресурс искат първо да спечелиш охлюварника, а след това и лъварника, че ..... :oops:

живФорум and bubolina8 like this.
  11. bubolina8

bubolina8 Комисар

дааа чак сега го видях сума охлюва се искат

12. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Тази Араукария се падна на мъжът ми отстръкчетата от последният евент, който приключи. Той има и 4 бр. помело вече, а аз нито едно :( Този евент определено ще се играе заради охлювчето и лъвчето

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Сега броих - близо 300 банана за да отвориш тея палми и треволяци и чудесии - за 1 лъв - не мерси. Докато ги отворя той ще струва жълти стотинки. А и хората ще са му се нарадвали и може да го раздават. А и може да го пуснат клато подарък от куестове или срещу 250 на магазина. Ще се съсредоточа върху спечелването на охлювчето. Най ме е яд за реда заради тая мулясала анона.

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Щом когато ти решаваш ,да отваряш неща който почват ,да навлизат в играта,недей да плачеш когото нещо не можеш да го вземеш поради някаква спънка от липсата му, като не е отворено.
    Играта се развива,няма да чакат тебеxDxD

15. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

16. daniva76

daniva76 Напреднал

Е, лъвът и аз няма да мога да го взема - и на мен не са ми отворени статуите на соланума, питомба, папирус и чайот, но - каквото-такова, няма да умра я. Ми не стигат златните банани, какво да направя пък - като събера достатъчно, веднага отварям някоя статуя, хич не ги оставям да залежават. Хем новите неща като фикуса, бетеловата палма и още 2 неща бяха, не съм ги взимала още. Чакам да се съберат да доотворя Кристалните водопади докрай - то няма смисъл да взимам нови неща, ако нямам място де да ги слагам.
    Охлювчето поне ще успея да барна, имам всичко необходимо за лявата колона от задачи и до соланума в дясната. Лъвчо явно ще го дебна някой друг сезон. Все пак за удоволствие играя, не за рекорди.

17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Купете си банани от фермерския магазин,старото име беше ,показен магазин :p:)

Кобрелия and bubolina8 like this.
  18. kakata13

kakata13 Старши болярин

Сметките показаха че ще успея за реда-малка утеха за избягалия лъв,пазете се не е ваксиниранxD

.TAINNA., daniva76 and mushnuk like this.
  19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Спокойствие, спокойствие и силна храна - изпитана рецепта за здраве е това ;):)

cecomania and .TAINNA. like this.
  20. БашФермер

БашФермер Генерал

дамммм, пак същото, ще чакаме някой да ни съжали и да ни даде. пак на просия ще се кара.