Дискусия: Отново е пролет 2

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

И моя лъв избега-ама хванах крокодила току що-тва беше единственто читаво и една панда червена-май ще продавам клечки на пазараxD

eva-mina and kakata13 like this.
  2. nsl1955

nsl1955 Прохождащ

Защо "Отново е пролет 2" в календара е дадено с начало днес - 20.03.18.,а в "ЧЗВ" и "Дискусия" е изписано с начало утре -21.03.18. За да си оберат хората реколтата в 14,55 днес и след 5 минути да се изненадат за порден път???? УТОЧНЕТЕ ДАТАТА НА СТАРТИРАНЕ на "Отново е пролет 2"!!!!!

И тук, по подразбиране, началото на "Отново е пролет 2" е с дата 20.03.!?!?!?

Събитията днес

1. Мания за животни 2
    2. Разпродажба на луксозни парфюми
    3. Ловът за червения диамант
    4. Огладнели статуи
    5. Щастлив ден на фермерските монети
    6. Приготви се за рециклиране
    7. Намаление в Магазина на фермера!
    8. Отново е пролет 2

Last edited by moderator: Mar 20, 2018
  3. -georgi88-

Защото не са го променили-а главните букви се смятат за викане-споко де.Евента започва утре както е обявено-освен ако няма допълнителна промяна.Следи новините.Eкипа е в намален състав-до колкото знам-прояви разбиране моля!

Last edited: Mar 20, 2018
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

15 часа мина, така че се успокой - утре ще е събитието. Бери си спокойно реколтата! :)

Иначе сериозно... Многократно е коментирано, че датите в Календара не са заковани и търпят промяна.

5. nsl1955

nsl1955 Прохождащ

Ами то вече в тая игра не само ще викаме,ами и ще крещим...

А в "Събитията днес" датата заована ли е или и там информацията е както дойде?

Last edited by moderator: Mar 20, 2018
  6. -georgi88-

Какво означава заована да попитам-приличаш на Караконджо дето не чете какво са му отговорили по нагоре

7. nsl1955

nsl1955 Прохождащ

Означава "закована"... и при мен екипа е намален-редакторът ми беше разход и нямаше кой да забележи изядената буква...Мноооого сте докачливи...А ти,драги ми Жорко88, научи пунктоационните правила в родния ни език!

8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не само не желателно да викаш, но и да правиш многопостия. Събития днес, взима данни от календара, за който сме казали около 100000000 пъти, че може да има разминаване. Важно е какво пише в официалното.

bubolina8 likes this.
  9. bubolina8

bubolina8 Комисар

Диване кажи,че роптаем за соланума да го сменят с нещо друго

Last edited: Mar 20, 2018
    bubolina_8 and -georgi88- like this.
  10. -georgi88-

Аз пунктоацията драги си я знам много добре,обаче пиша както ми е удобно!И такива заядливи играчи като теб-не прогресират дълго време.Внимавай,защото днеска си изпозагубихме лъвовете-не че нещо важно ама да не те захапят вместо мурджо......;):pxD

[[Fermerkaa]] and bubolina8 like this.
  11. ivanzac

ivanzac Подрастващ автор

Маймунските опашки от какво дърво се получават? Направиха ни маймуни вече...

12. –divane-

arseniq1, .TAINNA. and bubolina_8 like this.
  13. ivanzac

ivanzac Подрастващ автор

Благодаря!

14. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

Лъвът ми отиде да праи китки от маргаритки спезиално за вас.А честитита пролет на всички.

и тая пролет ще чакам с надежда да ми цъфнат налъмите

15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ей, изтекоха ми очите и не ги видях тия маймунски опашки!
    Верно ли се искат? :(

16. kismit

kismit Активен автор

Люси, ти ме изненада с това дърво, пък и с "плодовете" му. Аз не мога даже да го изговоря :)

17. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И аз съм от хората,които до сега не бяха чували за него. Не го виждам в задачите за острова.Не,че не си купих 20 бр по 40 хил.

18. –divane-

Аз и в двете не го виждам, вярно без очила съм, ама чак толкова да съм слепок :oops::oops:

19. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Имам смътен спомен, че го виждах в някои от последните тайнствени/загадъчни дръвца, но тъй като си имам достатъчно ябълки XXL, не ги купувам.

живФорум and kismit like this.
  20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ооо, чували сте го, вЕрвайте ми, ама на верев, като me :oops:

.TAINNA. and kismit like this.