Дискусия: Отново е пролет 2

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. milkoga1

milkoga1 Господар

Понякога просто не се зарежда и не се вижда.

2. pepa551

pepa551 Анализатор

Цъкни на страница 1 и се показва - ЧЗВ. При мене се вижда:)

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Можеш да видиш какво ще ти трябва още и в самия прозорец на събитието. Като цъкнеш на стрелките (лявата или дясната) ти отваря всички задачи и ти показва до къде си стигнал.

.TAINNA. likes this.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

Хохлюва допълзя,сега остана редчето:)

bubolina8 likes this.
  5. sevage

sevage Прохождащ

Защо в куеста не ми позволява да издам анона ябълка, при положение че имам 649 броя в плевнята. Между другото забелязах, че и от други дървета не ми начислява плодовете - защо?

6. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Отворено ли ти е дърво анона от храма? Неговите плодове се искат в куеста.

7. sabchooo

sabchooo Велик майстор

И аз приключих без да ползвам моментното:p. Вече не знам какво имам и какво нямам във фермата си. За дрозд знам със сигурност , че нямам:cry:, но за другите обори и дървета изобщо не знам вече - обърках се тотално:oops:. Успех на всички които още се мъчат да хванат снежинките във въздуха, да не се притесняват - това го могат само бат Бойко и ЛилитоxDxDxD( нали всяка година подготовката за първият сняг е да ги ловим снежинките във въздуха, а после става - снегът отново ни изненадаxDxDxD).

8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Охльо-бохльо вече лази из фермата, само да не ми изяде растенийцата, че от тях чакам последните (надявам се) изскачащи. :p
    Само лъвчо остана. ;)

Last edited: Mar 25, 2018
    .TAINNA., -nani2003- and kakata13 like this.
  9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Това е публикация на страницата на Farmerama във Фейсбук.
    Поздравете или коментирайте тази публикация за шанса да спечелите едно Butterfly Egg!Победителят ще бъде обявен утре около обяд - добър късмет!

10. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Заради този евент останах без банани:mad:, дано кралицата посети фермата скоро:p.

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Охлюва днеска най-късно нощеска ще допълзи. Снежинките са мъката голяма. Бях насадил на плодородни полета карамфили, падаха по 1 снежинка от поле. Сега заложих тайнствени обори, че по-бързо стават. Вляво последна задачка, в дясно-15. И въпреки всичко имам над 200 броя капчици а снежинките с лупа да ги търсиш. Чудя се ако сложа кокошарници - червени, розови и неонов дали на 2-3 часа ще пада по 1 снежинка от 1 кокошарник?

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, няма. От десетина неонови падаше 0-1-2 снежинки, най-често 0.

13. daniva76

daniva76 Напреднал

Тази нощ бях посадила на две полета аспержи - от едното паднаха 30, от другото 28 снежинки. На горската поляна имам само обори, повечето обикновени - 25 снежинки оттам. Та, доволна съм :)

14. DAN63

DAN63 Обитател

Странна работа , моите пък точно от този куест се увеличиха с 40 банана :p:)xD , сега се чудя къде да ги съхранявам , за да не изгният xDxDxD

15. mi6elina84

mi6elina84 Guest

Спечелих лъва и утре ще спечеля и охлюва.Вчера си пуснах Щолен и Самата невинност и посадих най-дългото ми-тинтява + вода,тор и супер тор.Излизаха ми по 50 снежинки от поле и ставаха за някъде 4 часа.

16. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Аз трябва да намножа още 4к карамфили и да си чакам снежинките за "дезодорантите" в мелницата. Лявата лента още вчера я приключих. В дясната съм запряла на 49-та задача. Живот и здраве и ако няма изненади, утре сигурно ще съм с трети лъв. :sleepy:

17. -ediedi-

-ediedi- Прохождащ

Защоне приема ябълка Анона?Каква е тази,която трябва да се достави?

18. milkoga1

milkoga1 Господар

Погледни на страница 8,9,10,11 има дадени обяснения.

.TAINNA. likes this.
  19. Еделвайс

Еделвайс Стажант

Амм, аз съм на бананова диета :p
    не на диета от ледени снежинки ,
    вече всички се стопиха ,:(
    а цяла нощ ги гледах как навън палавут
    Само 134 снежинки !?!:music:

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Срещу 5 лг минаваш аноната. Каквото го нямаш цакаш 5 лг и си в джаза :)

Завърших куеста сутринта. Взех лъва и колибрито. От Експреса се сдобих с бръмби (бръмбарчето) и съм доволна :) Експреса ще го товаря до последно да поизчистя склада. А дано даде още бръмбари (ама съм лакомия) xD

п.п. Имам и дрозд :D