Дискусия: Отвъдната сага

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Oct 13, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. choko_59

choko_59 Знаменитост

що за сандъци с кристали са това? отварям няколко сандъка а то само тор.пак ще ни късат нервите с тия сандъци.и то не ден два а цял месец.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

СандъчеВъзможна награда
    (на случаен принцип едно от изброените)
    Изобилие
    от тъмни
    кристали
    1 Загадъчен обор „Тартан, 1 Загадъчен Бахама-обор „Трилистник“, 1 Загадъчен обор „Зентангъл“,
    1 Загадъчен Бахама-обор „Метоп“, 1 Загадъчен Бахама-обор „Сполии“, 1 Загадъчен Бахама-обор „Купол“,
    2 Тайнствено дърво „Кесило“, 2 Тайнствено Бахама-дърво „Импалила“, 2 Тайнствено дърво „Пудинг“,
    2 Тайнствено Бахама-дърво „Малдиви“, 2 Тайнствено дърво „Драже“, 2 Тайнствено Бахама-дърво „Капри“,
    2 Фермерска монета, 1 Тъмен кристал, 1 Златен банан, 1 Купон за помощна техника (1 ч.),
    1 Купон за помощна техника (3 ч.), 500 х нивото ТО, 1 Сътворяване на риби, 2 Парфюм, 1 Дърводелско ренде,
    1 Райски гирлянд, 1 Парти билет, 2 Луксозен парфюм, 250 х нивото ТрТО, 3 Супер тор, 3 Супер храна,
    1 Спец. тор на Мими, 1 Сандък с инструменти XL, 1 Сандък с инструменти XXL, 1 Сандък с инструменти 3XL

https://board-bg.farmerama.com/threads/Отвъдната-сага.20401/#post-184358

.TAINNA. and choko_59 like this.
  3. choko_59

choko_59 Знаменитост

добър отговор.благодаря ти.

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Намразих случайния принцип на БП:mad:>:(.

5. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Същото беше и с перлите :)....няма,няма и после копахме с перлени огърлици :D...и аз отворих 16-17 кутии и ми даде 4 кристала. А и да успокоя тези, които ще вземат 4 токена - последния токен (5 тия от самолетните) отключва плочка с 8 СХ, което верояно не е фатално

6. mushnu4ka

Моля, за нищо. Приятна вечер!

Е, този път можем да се спрем с отварянето в някой момент, все пак сандъчетата ще могат да се отварят и след събитието и то без тъмен кристал в тях.

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сега стана. Благодаря, 6 тъмни опала ми се паднаха от сандъците:)

8. buba62

buba62 Главен болярин

7 сандъчета от първите 3 игри, не ми вървеше. И нямаше тъмен кристал в тях.
    xDxDxD

.TAINNA. likes this.
  9. staneli

staneli Старши болярин

Тази сутрин ми вървеше. От три заклинания - 16 сандъчета, а от тях - 3 кристала паднаха, та вече съм общо с 8 кристалчета :).
    Обаче и аз така ще направя - щом събера всички, ще спра да отварям сандъчетата и ще ги отворя чак след събитието :).

Last edited: Oct 18, 2020
    ka-linka and .TAINNA. like this.
  10. mushnu4ka

Гарантирано.
    СандъчеВъзможна награда
    (на случаен принцип едно от изброените)
    Изобилие
    от тъмни
    кристали
    1 Загадъчен обор „Тартан, 1 Загадъчен Бахама-обор „Трилистник“, 1 Загадъчен обор „Зентангъл“,
    1 Загадъчен Бахама-обор „Метоп“, 1 Загадъчен Бахама-обор „Сполии“, 1 Загадъчен Бахама-обор „Купол“,
    2 Тайнствено дърво „Кесило“, 2 Тайнствено Бахама-дърво „Импалила“, 2 Тайнствено дърво „Пудинг“,
    2 Тайнствено Бахама-дърво „Малдиви“, 2 Тайнствено дърво „Драже“, 2 Тайнствено Бахама-дърво „Капри“,
    2 Фермерска монета, 1 Тъмен кристал, 1 Златен банан, 1 Купон за помощна техника (1 ч.),
    1 Купон за помощна техника (3 ч.), 500 х нивото ТО, 1 Сътворяване на риби, 2 Парфюм, 1 Дърводелско ренде,
    1 Райски гирлянд, 1 Парти билет, 2 Луксозен парфюм, 250 х нивото ТрТО, 3 Супер тор, 3 Супер храна,
    1 Спец. тор на Мими, 1 Сандък с инструменти XL, 1 Сандък с инструменти XXL, 1 Сандък с инструменти 3XL
    Тъмен кристал е възможно да се падне само при отваряне на сандъчето по време на събитието.

https://board-bg.farmerama.com/threads/Отвъдната-сага.20401/#post-184358

.TAINNA. likes this.
  11. ka-linka

ka-linka Посланик

Не трябват ли 35 кристала за цялото събитие /двата реда + цъкалката/ ? Или аз пак не съм разбрала нещо? Вторият ред и цъкалката със същите кристали ли ще се отключват? Според мен - да.

staneli and .TAINNA. like this.
  12. mushnu4ka

Да, общо 35 кристала. (Но все пак някой може и да не иска цъкалката, тогава - 25.)

:):):)

ka-linka, .TAINNA. and staneli like this.
  13. staneli

staneli Старши болярин

Ами да, общо 35 кристала ще трябват :eek:. Кьорава работа, 12 били само за първи ред xD. Коригирах си леко поста по-нагоре.

ka-linka and .TAINNA. like this.
  14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

комши не спирай! отклонявай кристалите към мен, че на мен са ми затворили кранчето :wuerg:
    Нито един кристал нямам още :cry:

staneli likes this.
  15. staneli

staneli Старши болярин

Дадено! Като събера моите, ще мятам през дуваря xD.

.TAINNA. likes this.
  16. buba62

buba62 Главен болярин

Докопах първите 2 кристала, от 11 отворени наведнъж сандъчета.

.TAINNA. likes this.
  17. gigi_421

gigi_421 Експерт

Взех първата редичка.:):p Сега да я наредя и продължавам напред.:);)

tanyamery and .TAINNA. like this.
  18. buba62

buba62 Главен болярин

1 кристал още до първата редичка. Днес ми вървяха заклинанията, даже успях от първия път да нацеля комбинацията и гушнах сандъчето с бонуси.

.TAINNA., ..koni.. and gigi_421 like this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

щастливка, браво :D
    от 17 сандъка пусна само 1 кристал >:( кога ще събера за втората редичка, не знам :cry:

20. ka-linka

ka-linka Посланик

5 кристала имам след първата, ама докато не събера и за втората, няма да вземам Ингрид
    знам ли какъв ще е случайния принцип на БП :(

mimi123123456 and .TAINNA. like this.