Дискусия: Островът на медения месец

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 21, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. beti06

beti06 Кандидат за признание

Много благодаря - още сега ще започна да залагам по този начин и ще пиша после за резултат.

.TAINNA. likes this.
  2. buba62

buba62 Главен болярин

Винаги ги "люпя" на горската поляна - ако са на някое бахама поле за предмети и спечеля нещо с определен брой обирания за значително множко точки опит там за какво са ми, затова задължително в основната ферма, а на горската, защото в цветната градина или полето Фар бих забравяла за примерно Подаръчен пакет, Плевач или високоточковите с определен брой обирания или за тези за +% ТО, а на горската са ми един вид пред очите и не стават грешки. И почти винаги ги "люпя" след като са минимално 6, по-добре да са повече (според мен). Отваряне с ЛГ - неее, не съм толкова богата, за да си го позволя, и съм почти убедена, че това не оказва влияние. ЛГ дърво от сандък Пиколо все не съм получила (но съм убедена, че някой ден ще се падне, не се отказвам да го "гоня" и желая, но 2 пъти ми се падна наскоро Подаръчен пакет, някой и друг път Букет с цветя, Вълшебна шапка. Не се оплаквам. Но за мен и арт със..., фестивал на..., забавното плуване, клопката, немъртвото, гъбата са добри попадения, добре ми идват.

.TAINNA., beti06, Bamze and 1 other person like this.
  3. ka-linka

ka-linka Пазител

Според мен няма значение на кое поле е пиколото, и на трите полета имам по едно лалодърво, така че едва ли е от значение полето. Люпила съм и от едно пиколо, и от четири. Сега заложих седем на различни полета - няма дърво. Така е решил БП.

.TAINNA., beti06, Bamze and 1 other person like this.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

По метода на Диляна, 4 пиколо на острова. Слагах ги едно по едно и веднага с 3 ЛГ ги отварях. Получи се добре. Подаръчен пакет, немъртво съкровище, вечно търсене на съкровище и танц на листата. Следващия път си пожелавам още по-полезни неща ;)
    Благодаря Дилянче :inlove::D

DILQNADELI likes this.
  5. beti06

beti06 Кандидат за признание

Здравейте! Обещах да пробвам метода и да пиша - резултата е Гъба на точки, Унищожител на червеи, Танц на листата и Забавно плуване, т.е. все пак няма значение дали заплащаш или чакаш , както и на кое поле ги поставяш. Все пак благодаря, защото с опита се трупат знания:p