Дискусия: Островът на медения месец

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 21, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Има играчи който трудно ги събират,за това писах.Повече пакети ми се падат,предпочитам ги пред мелодии и гъби.
    Подаръчен пакет,шапка,другите не ме интересуват.
    Шапките ми са за предпочитане дори и пред лг дърво,две шапки ги обираш за 40 дена ,ще събереш толкова лг ,колкото за една година от дървото.

Last edited: Sep 23, 2021
  2. .банчева.

.банчева. Младши експерт

Нещо не ми е ясно - изпълних задачите на Нектар, направих и 2 купички стърготини, но не ми се активира последния седми ред със сандъка Пиколо....моля за разяснение, ако може някой да помогне

3. ka-linka

ka-linka Пазител

Според мен трябва да превъртиш всички задачи на шесто ниво и тогава имаш право да започнеш седмото
    аз съм на 14 задачи, бавно и славно напредвам към пиколото

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

клопка,забавно плуване,вълшебна шапка и вечно търсене се излюпиха от пиколото

5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ами след като си изпълнила частта "Нектар" те е прехвърлило в следващата част, т.е. трябва да превъртиш и останалите части (да изпълниш задача в тях), за да стигнеш отново до частта "Нектар".

6. .банчева.

.банчева. Младши експерт

Благодаря

mushnu4ka likes this.
  7. staneli

staneli Старши болярин

От 4-те Пикола - Моят мечо, Клопка, Плевачка и Ученик на Ингрид. Последното в известен смисъл е приемливо.
    Това го споделям само и единствено, като си видите вашите, да си кажете: "Е, добре е, а колко по-зле можеше да бъде" xD.
    Ta, късметът ви дано да е по-добър от моя. :)

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Човек е хубаво ,да не казва голяма дума,предпочитам шапка пред дърво.Взе че се падна дърво:)

Last edited: Sep 27, 2021
  9. daniandd

daniandd Кандидат за признание

От 4-те Пикола - гъба на точки,фестивал на светлините, вечно търсене на съкровище и плевачка

Bamze likes this.
  10. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих и аз. Редчето е наредено.
    А от 4 сандъка Пиколо от това събитие и 3 от предишните - Букет цветя, Клопка за хамстери, Фестивал на светлините, Унищожител на червеи, Арт със спрей за цветя, Мултифункционален гений и Моят Мечо. Доволна съм, по моите разбирания 3 прекрасни, 3 добри и 1 неструващо, което все пак няма да изтрия. А все някой ден ще ми се падне и бленуваното ЛГ дърво.
    Сладки сънища, фермери!

Last edited: Sep 26, 2021
  11. Bamze

Bamze Главен болярин

Завърших успешно събитието снощи. Редът нареден и обран. От 4-те Пикола - Цветни мелодии, Немъртво съкровище, Танц на листата и Арт със спрей за цветя. Доволно, повече от нищо ... Е, не очаквам да ме сполети чак такъв късмет, че да ми се падне второ лалогулденово дърво ... :p:p:p
    Добър късмет със сандъците на всички и приятна игра!:)

12. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Цветни мелодии - 2, немъртво и ученик на Имгрид...не съм доволен...За да съм - следващият път чакам ЛГ дърво ...Ясно ли е БП ! И да си оправиш бакиите !

13. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Моят мечо - 2 бр, Унищожител на червеи, Гъба на точки .... и лалогулденово дърво!
    Имах 1 "екстра" Пиколо от завършен куест в читалището.
    Доволна съм. :)

14. milena7004

milena7004 Майстор

Току-що сложих да ми се "люпят"пиколото.Сега сядам да си помечтая xD

15. ka-linka

ka-linka Пазител

да мечтаем двенките, а
    и аз сложих ей сега 7 пиколо, тези дни копах мързеливо, та се класирах за предпоследния вагон :D

16. milena7004

milena7004 Майстор

Аз се намечтах поне.Резултът при мен е ,немърто съкровище,клопка за хамстери,плевачка,и единсвеното смислено нещо за мен-ученик на ингрид!Поредното копане за нищо!

beti06, .TAINNA. and ka-linka like this.
  17. ka-linka

ka-linka Пазител

Вълшебно дърво, шоу с пого стикове,фестивал на светлините, гъба на точки, забавно плуване, танц на листата и подаръчен пакет - бива.

milena7004, ..koni.. and .TAINNA. like this.
  18. beti06

beti06 Кандидат за признание

Честно казано не смея да си поставя сандъците Пиколо, че като гледам вече спечелените награди от другите фермери отново нищо и половина - старая се да посъбера няколко сандъка и тогава да ги поставям с надеждата най-сетне
    да спечеля /след 11год. игра/ и аз поне 1 Лалогулденово дърво, но уви - все едно и също Фестивал на светулките, Цветни мелодии, Гъби на точки и все в този дух. Някой има ли стратегия на кое поле е добре да се поставят сандъците, за да има шанс поне един път да се падне това дърво или най-малко Вълшебна шапка?

.TAINNA. and -mairon like this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Опитвах всякакви варианти, ами не става, не ми дават. Трети месец облагородявам ряпа за любов към специалната тор и не иска да я снесе. Другите варианти ги даде, но този не ще. Писах на съпорт, а отговорът е: Резултатите са случайни и опцията има по -малък шанс да получи.
    Та БП за всичко има Случаен принцип. Аман! :p

20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Винаги залам на острова и след всяко едно пиколо бягам и залагам отварям с лалота веднага и имам 2 лалогулденови дървета с по едно заложено пиколо когато ги събирам по повече не ми дава нищо смисленно като награда това е моя късмет не искам да те подведа по него но и на селекции с голям клас пак така играя с отваряне веднага с гулдени

Bamze, beti06 and .TAINNA. like this.