Дискусия: Основно почистване

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Jul 4, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

Кво правите, бре?! Копате ли?! xD

След повече от 3 години въздържание хванах мотиката. Оказа се, че не съм забравил, приключих куеста, ей сега http://i.imgur.com/RRQvn8n.jpg Взех мижавите награди /смешни са!!!/ и се оттеглям пак на дълга почивка. Може евентуално на някой бейби бум /ако разбера кога има, де/ да се пробвам да ви направя едно показно :p /скромен, както винаги 8)/ и туй ще е то.

Ваньо мъ, поогледах темите и кво да видя...пак ходиш на гости с празни ръце и не спираш да муаш на аванта. Еййй, не наяде се значи :D

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDбаш, не моа се запра, нал мъ знаеш , аванта е второто ми име;)

Last edited: Jul 7, 2017
  3. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

изобще даже няма да го играя тоз кест.ще си седя на теферич и ще си пиивам джинче

.water. and kakata13 like this.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

наздраве:)

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз все още го играя яваш-яваш. Имам-нямам 200 полета на трите големи поленца. А за момента почистих 5 стаи, имам си и птрвата цъкалка и общо 200 четчици.

6. elena12345670

elena12345670 Стажант

Мисия НЕВЪЗМОЖНА да обереш да посееш да минеш от поле на следващо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Цял ден е така! Не се ли вижда от администраторите?

7. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Защо всички се оплакват,аз току що приключих куеста и почистих стаите до една.Без изобщо да си давам зор.Мисля,че дългите растения са удобни за човек,който не може да виси по цял ден на компютъра...:))

bubolina8 and pepa551 like this.
  8. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Почистихме и реда напудрихме :) сравнително лесно, а и удобно за работещите, които не могат да влизат постоянно ;)

eva-mina likes this.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А и аз го карам бавничко. Мисля да се пробвам и аз за храната и бананите, то се е видяло че ще имам необходимите четки. За пръв път не ми се налага да помоля за предмет, но ако някой все пак изпраща - Благодаря мнофо, не отказвам. Една стая ми остана и редчето е взето.

10. bubolina8

bubolina8 Комисар

Кои стаи мотат да се пропускат

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Там където са бананите и храната. Но за мен са важни, особено храната.
    Реда е готов, ама аз се обърках че за да стигнеш до граната трябва да минеш през бананите и отворих тях. Ама не трябваше. Насадих още от растението, ама файда никаква, то събитието замина.

Last edited: Jul 11, 2017