Дискусия: Основно почистване

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 4.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

Кво правите, бре?! Копате ли?! xD

След повече от 3 години въздържание хванах мотиката. Оказа се, че не съм забравил, приключих куеста, ей сега http://i.imgur.com/RRQvn8n.jpg Взех мижавите награди /смешни са!!!/ и се оттеглям пак на дълга почивка. Може евентуално на някой бейби бум /ако разбера кога има, де/ да се пробвам да ви направя едно показно :p /скромен, както винаги 8)/ и туй ще е то.

Ваньо мъ, поогледах темите и кво да видя...пак ходиш на гости с празни ръце и не спираш да муаш на аванта. Еййй, не наяде се значи :D

esz102, eva-mina, ..koni.. и 13 други харесват това.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDбаш, не моа се запра, нал мъ знаеш , аванта е второто ми име;)

Последна редакция: 7.7.17
  3. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

изобще даже няма да го играя тоз кест.ще си седя на теферич и ще си пиивам джинче

.water. и kakata13 харесват това.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

наздраве:)

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз все още го играя яваш-яваш. Имам-нямам 200 полета на трите големи поленца. А за момента почистих 5 стаи, имам си и птрвата цъкалка и общо 200 четчици.

6. elena12345670

elena12345670 Стажант

Мисия НЕВЪЗМОЖНА да обереш да посееш да минеш от поле на следващо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Цял ден е така! Не се ли вижда от администраторите?

7. _HAIDY_

_HAIDY_ Подрастващ автор

Защо всички се оплакват,аз току що приключих куеста и почистих стаите до една.Без изобщо да си давам зор.Мисля,че дългите растения са удобни за човек,който не може да виси по цял ден на компютъра...:))

bubolina8 и pepa551 харесват това.
  8. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Почистихме и реда напудрихме :) сравнително лесно, а и удобно за работещите, които не могат да влизат постоянно ;)

eva-mina харесва това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А и аз го карам бавничко. Мисля да се пробвам и аз за храната и бананите, то се е видяло че ще имам необходимите четки. За пръв път не ми се налага да помоля за предмет, но ако някой все пак изпраща - Благодаря мнофо, не отказвам. Една стая ми остана и редчето е взето.

10. bubolina8

bubolina8 Комисар

Кои стаи мотат да се пропускат

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Там където са бананите и храната. Но за мен са важни, особено храната.
    Реда е готов, ама аз се обърках че за да стигнеш до граната трябва да минеш през бананите и отворих тях. Ама не трябваше. Насадих още от растението, ама файда никаква, то събитието замина.

Последна редакция: 11.7.17