Дискусия: Основно почистване

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 4.7.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Основното почистване не се ли прави преди великден? БП май е малко закъснял .....вместо да ни поразхлади и освежи ни кара да се потим в тая жега ;):p

MARV3000, milkoga1 и eva-mina харесват това.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

Ам чи давайте по яваш де xD.Медал никой няма да получи накрая все пак.

eva-mina, elliss_bg и DILQNADELI харесват това.
  3. ludko52

ludko52 Активен автор

Тоз евент няма да го бъде, след градушките иде жега и няма да се потя за мижави награди.:cry:

-dd76-, eva-mina, bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Играя за всеки ред и този може би ще взема, ако е рекъл господ, но не ми харесва, че растението е на 10 часа:
    за мен това е хабене на чатни и най-вече на техника, затова искам всеки купон да е за час, така няма да ме боли сърцетоxD,
    от друга страна по-малко ще се стои на компа и повече ще се почива, но при мен техниката е проблем:mad:.

eva-mina и ..koni.. харесват това.
  5. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Другата седмица на пълнолунието пак ни чака голямото копане, ще отглеждаме ново растение най-вероятно само за събитието :p

eva-mina харесва това.
  6. dimi172003

dimi172003 Стажант

Супер, тогава ще влизаме само по един път на ден:D:D:D

MARV3000, eva-mina, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
  7. johnnie75

johnnie75 Обитател

Успях да събера 69 четки след обирането на реколта с карамфили и разни дървета.

..koni.. харесва това.
  8. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз събрах 85бр четки от обиране на нивите....мислех да не играя евента, заради ред причини, изложени от колегите фермери, но като видях че събрах 1/4 от падащите с 1 бране, и при 10ч растеж мисля да го цъкам, БП пускат лежерно да си цъкаме в интервалите между плажа и вечерните забавления в кръчмичките на вечерния бриз 8)....

vajen7782, lyd_s_motika, malkata_ice и още 1 човек харесват това.
  9. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

84 бр. четки събрах аз:)

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

62 броя, ама аз имам и обори и дървета, и нямам харита. Мисля че с още 1-2 садене на карамфили и после садене на самото растение ще се съберат бързо тези искачащи. Виж самото растение е малко проблемно ама.

Последна редакция: 7.7.17
  11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

99 без харита, при това от дърветата много малко ми изскочиха. Повечето бяха от шипка - 1 поле

12. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

73 и аз съм без Харита. Имах шипка, карамфил и дървета.

13. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Направо ме убеди и мене! 145 броя до момента. Да знаеш, ти си виновна да го играя. Иначе и аз много го мислех, ама сега вече се фащам здраво за мотиката! Лошото е само в малкото тричасови купони. Едночасови хич нямам. Па няма някое дърво да ражда едночасови купончета...

MARV3000, eva-mina и Самардапа харесват това.
  14. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Сяяяяяяяяяяяя, като вземеш редчето и прилежащите награди, ще ги ползваш с ''отвращение'' и аз ще се чувствам виновна че си се потил и копал :D

lyd_s_motika харесва това.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Копайте, няма да съжаляватеxD, като ви стане горещо цопнете се в басейнаxD и после с нови сили на полето.

lyd_s_motika харесва това.
  16. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

80 четки на първо виждане, чак и мен ме засърбя мотичката да го копам тоя евент. Само дано мързелометърът ми не удари макса по някое време :sleepy:

pepa551 и lyd_s_motika харесват това.
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами аз бях насадил доматки и обрах 20-а четки заедно с първото растение на големите поленца.

18. ADVtime

ADVtime Прохождащ

Аз от основното поле изкарах 21 четки и около 350 лепкава изненада с вода,тор и супер тор.

19. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

в какъв ред може да се отварят

20. mechopuh78

mechopuh78 Guest